Nine Square in the Air

Ontdek het nieuwe volleybalspel: 9 Square in the Air!

Ben je op zoek naar een nieuw, uitdagend en ontzettend leuk volleybalspel? Dan is 9 Square in the Air echt iets voor jou!  Vergeet traditioneel volleybal en zelfs beachvolleybal. Want het Nine Square is een verslavend spel dat elementen biedt om een unieke en meeslepende ervaring te creëren die spelers van alle leeftijden en niveaus zal aanspreken.

Het is een hilarisch en spannend spel dat gegarandeerd voor urenlang speelplezier zorgt! Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een ‘9 Square in the Air’-offerte op maat. Gelijk boeken kan hieronder natuurlijk ook!

‘9 Square in the Air’ bij Sport Totaal

Bij Sport Totaal kun je dit nieuwe beetje volleybal achtig spel spelen onder begeleiding spelen.  Onze enthousiaste instructeurs begeleiden jou en de collega’s, familieleden, vrienden of wie je ook meeneemt bij dit spel en zorgen ervoor dat iedereen volop geniet.  Je hoeft besliste geen ervaren volleyballer te zijn. Tegendeel je hoeft zelfs niet fanatiek te sporten. Je hoeft alleen maar zin te hebben in een beetje actie en een leuke tijd. 9 Square in the Air is geschikt voor echt iedereen. Jeugd vanaf een jaar of 10, zelfs ouderen.

Het is de perfecte teamspel op onze locatie bij Fort aan de Buursteeg

Wij bieden 9 Square in the Air aan op onze prachtige outdoorlocatie bij Fort aan de Buursteeg. In deze groene omgeving kun je heerlijk actief bezig zijn en tegelijkertijd genieten van het mooie weer. Het spel is een ideale activiteit voor families, vriendengroepen en bedrijfsuitjes. Laat de competitie maar losbarsten!

Praktische informatie

Je kunt ‘9 Square in the Air’ bij ons boeken vanaf 9 personen. Daarmee is het een perfecte activiteit voor een bedrijfsuitje, vriendenweekend, vrijgezellenfeest of een familiedag. We organiseren het vaak op Outdoorlocatie Fort aan de Buursteeg,  maar als je een andere locatie in gedachten hebt, kunnen we altijd kijken of we dat voor je kunnen regelen. Het uitje duurt standaard 1 uur en is ook super goed te combineren als onderdeel van onze Mix and Match activiteiten.

Andere activiteiten van Sport Totaal