Buksschieten

Buksschieten

Zie je bij het woord ‘schieten’ gelijk allerlei Amerikaanse taferelen voor je? Nergens voor nodig, want ook bij Sport Totaal kun je komen buksschieten – en we zitten gewoon in het oer-Hollandse Veenendaal. Voor een uurtje schieten heb je dus helemaal geen vliegticket nodig! Maar wél een portie goeie zin in avontuur en uitdaging.

Durf jij de uitdaging aan en kom je buksschieten bij Sport Totaal? Boek je uitje dan vandaag nog hieronder – of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Buksschieten bij Sport Totaal

Bij Sport Totaal gaat het in de eerste plaats natuurlijk allemaal om plezier. Je komt immers bij ons voor een lekker ongedwongen dagje uit met je vrienden of collega’s. Maar er is één ding waar we nóg meer aandacht aan besteden dan aan jullie gemoedstoestand, en dat is jullie veiligheid. Vooral bij het buksschieten speelt dat wat ons betreft een grote rol, en daarom nemen onze ervaren instructeurs bij elk onderdeel uitgebreid de tijd om iedereen in de groep goed uit te leggen hoe de luchtbuksen werken. Ook de spelregels komen vanzelfsprekend uitgebreid aan bod. Met als doel: zorgen dat iedereen aan het einde van de dag niet alleen vrolijk, maar ook veilig weer naar huis gaat. De schietschijf is bij ons de enige die geraakt wordt!

Schieten met een luchtbuks

Buksschieten gebeurt met een luchtbuks: een geweer dat de kogel met gecomprimeerd gas naar buiten duwt. Er ontstaat dus geen ontploffing, maar dat betekent niet dat het schieten met een luchtbuks een fluitje van een cent is. Net als bij elke andere schietsport zul je eerst een paar keer moeten oefenen voordat je de smaak te pakken hebt. Maar als je dan eenmaal zover bent, zul je zien dat je er geen genoeg van krijgt!

Andere activiteiten van Sport Totaal