Bungeerun

Bungeerun

Terug naar je kinderjaren! Met de bungeerun voel je weer even net zoveel spanning in je lijf als tijdens je jeugd, toen je nog wedstrijdjes hield met je vriendjes of vriendinnetjes om te kijken wie het snelst was. Er zit echter één belangrijk verschil tussen de wedstrijdjes van toen en de bungeerun van nu: je zit vast aan een supersterk elastiek en moet tóch verder zien te komen dan je tegenstanders. Dat levert hilarische situaties op!

Wil je de bungeerun op jouw bedrijfsuitje, vriendenweekend, vrijgezellenfeest of familiedag? Neem dan contact met ons op over de mogelijkheden, of boek vandaag nog hieronder!

De bungeerun: voor jong én oud

Misschien denk je wel dat je veel te oud bent voor de bungeerun als je de beelden op deze pagina ziet. Op zich niet eens zo’n gekke reactie, want we kunnen ons best voorstellen dat het lang geleden is dat je voor het laatst een wedstrijdje deed. Maar geloof ons toch maar als we zeggen dat de bungeerun écht voor jong en oud is. Zowel achtjarigen als senioren hebben er eindeloos veel plezier mee. Wie van jullie zet zijn pion het verste weg? Wie kan er het snelste tien tennisballen in de korf krijgen? En wie kan er het langste blijven staan onder volle spanning?

Ook leuk om naar te kijken

Hoewel er maar vier mensen tegelijkertijd kunnen bungeerunnen, is het toch een superleuke activiteit voor de hele groep. Het is namelijk heerlijk om als toeschouwer rond het grasveld te staan. Je kunt perfect aanschouwen hoe je beste vriend of je favoriete collega onderuitgaat in de strijd – en dat blijft zelfs na twintig rondes leuk.

Mix & match

Wil je je dagje uit helemaal af maken en na de bungeerun ook nog een andere activiteit inplannen? Maak dan gebruik van ons mix & match-arrangement! Plak er bijvoorbeeld een rondje survivalsloot aan vast, en/of een potje discgolf. Dat laatste is ook in het donker supertof!

Let op: omdat de bungeerun ongeveer dertig minuten duurt, combineren we deze activiteit bij Sport Totaal standaard met sumosprinten. Samen duren ze ongeveer één uur en tellen ze als één mix & match-activiteit. Die kun je combineren met een van de andere mix & match-mogelijkheden. In totaal doe je dan dus drie activiteiten.

Andere activiteiten van Sport Totaal