Hoera, eindelijk is het zover: je bent jarig! En dat moet natuurlijk gevierd worden met het coolste kinderfeestje van de klas. Bij Sport Totaal weten we precies hoe belangrijk dat is, dus daarom hebben we allemaal toffe activiteiten voor jou en je beste vrienden of vriendinnen bedacht. Taartje vooraf en afsluiten met een puntzak friet. Het kan allemaal,  je hoeft alleen nog maar te kiezen! 

Hieronder vind je alle kinderfeestjes!

Mix & match kinderfeestje

Mix & match je kinderfeestje

Combineer en maak het nóg meer!

Kanokinderfeestje

Kanokinderfeestje

Niks boven een heerlijk rondje varen!

Kinderpaintball

Paintballkinderfeestje

Het allerstoerste kinderfeestje ooit!

AquaBubbels

AquaBubbels

Wie wil er nou niet rennen over water?

Survivalsloot

Survivalsloot

Kruip en sluip door de modder!

Geocaching

Geocaching

Ga opzoek naar de verborgen schatten!

Boogschieten Kinderen

Robin Hood

Boogschieten als een echte professional!

Bamboestieken

Bamboestieken

Samen de allerhoogste toren bouwen!

Discgolf

Discgolf

Scoor als eerste een hole-in-one!

Bouwfestijn

Bouwfestijn

Bedenk en bouw je éigen constructie!

Sumosprinten

Sumosprinten

Lekker lachen en rennen maar!

Kussengevechtbovenwater

Kussengevecht boven water

Verdedigen en aanvallen, alles voor de winst!

Obstacle Challenge Outdoorpark Overberg Sport Totaal

Obstacle Challenge

Wie is het behendigst en het snelst?

Obstacle Challenge

Schieten op echte doelen. Vrijwilliger 😉 ?

Actief kinderfeestje

Laten we voor de duidelijkheid eerst even dit vertellen: je hóéft natuurlijk niet alles uit de kast te halen voor je kinderfeestje. Gezellig thuis taart eten, spelletjes doen en een spannende film kijken is immers altijd goed! Maar hoe tof is het om je feestje dit jaar eens wat groter aan te pakken, en om met al je vrienden of vriendinnen – of zelfs met de hele klas – een leuke activiteit te gaan doen? Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt: een speurtocht, naar de bios, óf een lekker actief kinderfeestje bij Sport Totaal! 

Kinderfeestje bij Sport Totaal

Als je bij ons aanklopt voor het organiseren van je kinderfeestje, heb je de keuze uit onze drie standaardarrangementen: mix & match, kinderpaintball en een kanokinderfeestje. Met andere woorden: of je nou een stoer feestje, een sportief feestje of juist een gezellig meidenfeestje wilt geven, we hebben altijd wel een activiteit die past bij wat je zoekt. Bij alle drie de arrangementen hebben we gezocht naar de ideale combinatie van plezier, spanning en actie, en die hebben we ook bij alle drie gevonden. Je weet dus zeker dat al je vrienden en/of vriendinnen na afloop van je feest vol verhalen thuiskomen!

Heb je zin om dit jaar op je verjaardag met je vrienden of vriendinnen een supertoffe activiteit te doen? En ben jij klaar voor het allercoolste kinderfeestje van de klas? Laat ons dat dan vandaag nog weten, dan denken we van begin tot eind met je mee. Of boek jouw feestje gelijk!