Een leuk en sportief kinderfeestje vier je bij Sport Totaal

Hoera, eindelijk is het zover: je bent jarig! En dat moet natuurlijk gevierd worden met het coolste kinderfeestje van de klas. Bij Sport Totaal weten we precies hoe belangrijk dat is, dus daarom hebben we allemaal toffe activiteiten voor jou en je beste vrienden of vriendinnen bedacht. Taartje vooraf en afsluiten met een puntzak friet. Het kan allemaal,  je hoeft alleen nog maar te kiezen!

Hulp nodig, speciale verzoeken of een offerte op maat? Bel 0318-510617

Archerytag Outdoorpark Overberg fort aan de buursteeg

Hieronder vind je alle kinderfeest activiteiten bij Sport Totaal

  • Vier je kinderfeestje volledig verzorgd bij Sport Totaal in Utrecht
Mix & match kinderfeestje

Mix & match je kinderfeestje

Combineer en maak het nóg meer!

Kanokinderfeestje

Kanokinderfeestje

Niks boven een heerlijk rondje varen!

Kinderpaintball

Paintballkinderfeestje

Het allerstoerste kinderfeestje ooit!

AquaBubbels

AquaBubbels

Wie wil er nou niet rennen over water?

Survivalsloot

Survivalsloot

Kruip en sluip door de modder!

Geocaching

Geocaching

Ga opzoek naar de verborgen schatten!

Boogschieten Kinderen

Robin Hood

Boogschieten als een echte professional!

Bamboestieken

Bamboestieken

Samen de allerhoogste toren bouwen!

Discgolf

Discgolf

Scoor als eerste een hole-in-one!

Bouwfestijn

Bouwfestijn

Bedenk en bouw je éigen constructie!

Sumosprinten

Sumosprinten

Lekker lachen en rennen maar!

Kussengevechtbovenwater

Kussengevecht boven water

Verdedigen en aanvallen, alles voor de winst!

Obstacle Challenge Outdoorpark Overberg Sport Totaal

Obstacle Challenge

Wie is het behendigst en het snelst?

Archery tag

Schieten op echte doelen. Vrijwilliger 😉 ?

Kinderfeestje Utrecht

Elk kind kijkt uit naar zijn of haar verjaardag. Het is dé dag van het jaar waarop alles draait om plezier en feest. Bij Sport Totaal begrijpen we dat een kinderfeestje meer is dan alleen een dag; het is een herinnering voor het leven. Daarom hebben we een reeks aan activiteiten ontwikkeld die elk kinderfeestje omtoveren tot het coolste feestje van de klas.

Actief kinderfeestje bij Sport Totaal Veenendaal

Hoewel een gezellige middag thuis met taart en spelletjes altijd een goede optie blijft, biedt een actief kinderfeestje bij Sport Totaal de kans om je verjaardag op een unieke en grootse manier te vieren. Van spannende speurtochten tot avontuurlijke activiteiten zoals kinderpaintball of kanovaren, er is voor elke leeftijd en interesse wat wils. Kinderfeestjes bij Sport Totaal staan garant voor plezier, avontuur en onvergetelijke herinneringen.

Kinderfeestjes voor alle leeftijden

Bij Sport Totaal heb je de keuze uit spannende arrangementen: mix & match, kinderpaintball en het kanokinderfeestje. Deze arrangementen zijn zorgvuldig samengesteld om ervoor te zorgen dat elk kinderfeestje een succes wordt. Of je nu op zoek bent naar een kinderfeestje voor jongens, meisjes, of een gemengde groep, of je nu 7, 8, 9, 10, 11,12, 13, 14 of zelfs 15 of 16 jaar oud bent, en of je in groep 5, groep 6, groep 7, of groep 8, zit; wij hebben de perfecte kinderfeest activiteit voor jou. Elk arrangement combineert op een ideale manier plezier, spanning en actie, waardoor alle kinderen met geweldige verhalen thuiskomen.

Het coolste kinderfeestje van de klas

Ben je klaar om het coolste kinderfeestje van de klas te organiseren? Of je nu een kinderfeestje in Utrecht plant of ergens anders, Sport Totaal staat voor je klaar. Van de planning tot de uitvoering, wij nemen de organisatie van jouw kinderfeestje uit handen. Zo kan jij, samen met je vrienden en vriendinnen, genieten van een zorgeloze en onvergetelijke dag. Met een taartje vooraf en een puntzak friet als afsluiter wordt jouw kinderfeestje gegarandeerd een succes.

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op om jouw kinderfeestje te boeken. Wij zorgen ervoor dat jouw verjaardag een dag wordt om nooit te vergeten!