Sport Totaal maakt van je schooluitje een succes

Klasgenootjes zijn eigenlijk een beetje als collega’s: je kiest ze niet, maar je zit toch al gauw dertig uur per week (of meer) met elkaar in dezelfde ruimte. Dus als je met je collega’s aan teambuilding doet, waarom zou je dat dan niet met je klas- of schoolgenootjes doen? Om die reden hebben we bij Sport Totaal een paar superleuke kennismakings- en samenwerkingsprogramma’s voor scholen en klassen ontwikkeld. Zo gaan ze school nog leuk vinden!

Ben je op zoek naar een leuk en actief schooluitje voor je basisschool, MBO of hogeschool? Sporttotaal in Veenendaal biedt fantastische schooluitjes die gegarandeerd voor een onvergetelijke ervaring zorgen. Of je nu een schooluitje voor de basisschool, het MBO of hoger onderwijs zoekt, Sporttotaal heeft voor ieder wat wils.

 

Hulp nodig, speciale verzoeken of een offerte op maat? Bel 0318-510617

Natuurlijk samenwerken

Hieronder vind je alle schooluitje activiteiten bij Sport Totaal

  • De leukste school activiteiten in Utrecht en omgeving.

Leer de klas kennen met leuke activiteiten voor scholen

Na de overgang van basis- naar middelbare school, staan veel brugklassers aan de vooravond van spannende introductieactiviteiten zoals het brugklaskamp of introductiedag. Deze activiteiten zijn essentieel voor zowel leerlingen als docenten om elkaar beter te leren kennen. Sport Totaal ziet de waarde in van een goede start en biedt daarom advies en ondersteuning aan scholen om deze dagen te vullen met leuke en uitdagende schoolactiviteiten. En dit is niet alleen voor de jongste leerlingen; ook hogescholen en bovenbouwklassen kunnen profiteren van een frisse start!

Classbuilding: een nieuwe kijk op schoolreisjes

Een dagje classbuilding is een fantastische manier om de onderlinge banden binnen de klas te versterken. Dit kan een perfect alternatief zijn voor het traditionele schoolreisje, of een waardevolle aanvulling op het curriculum. Door samen uitdagende spellen te spelen en opdrachten uit te voeren, leren scholieren belangrijke vaardigheden zoals samenwerking en communicatie. Vaardigheden die niet alleen op school, maar ook in latere levensfasen van pas komen.

Schoolactiviteiten en schoolreisjes doe je bij Sport Totaal Utrecht

Bij Sport Totaal begrijpen we dat schoolactiviteiten een belangrijk onderdeel zijn van de ontwikkeling van leerlingen. Onze programma’s zijn ontworpen om zowel plezier als samenwerking te bevorderen, waarbij altijd de enthousiaste reacties van de leerlingen centraal staan. Of je nu kiest voor een van onze bestaande programma’s of liever een op maat gemaakt aanbod wenst, wij staan klaar om een onvergetelijke dag classbuilding te organiseren.

Ontdek de mogelijkheden voor jouw school

Actief bezig zijn maakt dorstig en hongerig. Daarom bieden we naast onze schoolactiviteiten ook gezonde snacks en verfrissende drankjes aan. Denk hierbij aan heerlijk bronwater, ranja en verse appels. Een perfecte manier om de dag compleet te maken! Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden die Sport Totaal biedt voor jouw school of klas? Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee om een programma samen te stellen dat perfect aansluit bij de behoeften van jouw leerlingen. Laat ons helpen om van schoolactiviteiten een onvergetelijke ervaring te maken!

Schoolbootcamp: een uitdagend schooluitje

Eén van de populaire schooluitjes van Sporttotaal is de Schoolbootcamp. Tijdens dit uitje worden leerlingen uitgedaagd om samen te werken en hun grenzen te verleggen. De bootcamp bestaat uit verschillende fysieke en mentale opdrachten die de teamgeest en het doorzettingsvermogen van de leerlingen op de proef stellen. Het is een perfect schooluitje voor het MBO of hoger onderwijs, waar leerlingen hun krachten kunnen meten en elkaar beter leren kennen.

Meer schooluitjes ideeën bij Sporttotaal

Naast de Schoolbootcamp en Ten Steps Around the Campus biedt Sporttotaal nog vele andere schooluitjes ideeën. Denk bijvoorbeeld aan een sportdag vol met verschillende spellen en wedstrijden, een obstacle run of een GPS-tocht door de natuur. Met de deskundige begeleiding en moderne faciliteiten van Sporttotaal zijn de mogelijkheden eindeloos.