Hoera, een van je beste vrienden of vriendinnen stapt in het huwelijksbootje! Of misschien is het wel je zusje, of je tweelingbroer. Het is in elk geval tijd voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest! Want zo’n bijzondere gebeurtenis kunnen jullie natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan.

Hieronder vind je alle vrijgezellenfeestjes!

Mix & Match 1

Mix & match

Double the fun, geheel naar wens!

Paintball

Paintball

De verfkogels vliegen je om de oren!

E-chopper Rijden

Modern, ecologisch verantwoord én geruisloos genieten!

Bouwfestijn

Bouwfestijn

Bouw een vlot, een brug of een katapult, of…

Survivalsloot

Survivalsloot

Ga de uitdaging aan en verleg je grenzen!

Buksschieten

Buks- en pistoolschieten

Scherpschutters in the making…

Boogschieten

Boogschieten

Leer schieten als Robin Hood!

Discgolf

Discgolf

Wie scoort er als eerst een hole-in-one?

Kussengevechtbovenwater

Kussengevecht boven water

Wie kan er het langste blijven zitten?

Geocaching

Geocaching

Opzoek naar de schat met behulp van coördinaten!

Sumosprinten

Sumosprinten

Lachen, gieren, brullen, maar wie is de snelste?

Bamboestieken

Bamboestieken

Bouw de hoogste toren met enkel elastieken en bamboe!

Obstacle Challenge Outdoorpark Overberg Sport Totaal

Obstacle Challenge

Wie is het behendigst en het snelst?

Archerytag

Schieten op echte doelen! Vrijwilligers 😉 ?

Vrijgezellenfeest bij Sport Totaal

Wie er ook gaat trouwen, bij Sport Totaal hebben we gegarandeerd een uitje dat bij de aanstaande bruid of bruidegom past. Sportievelingen kunnen bijvoorbeeld kiezen voor een modderige survivalmiddag, of voor een vette mountainbiketocht, of een spannend potje paintball. Fysieke uitdaging gegarandeerd! Denk je dat de bruid of bruidegom blijer wordt van een ontspannen uitje? Dat kan natuurlijk ook! In dat geval kun je bijvoorbeeld met de hele groep komen geocachen, een fietstocht boeken of misschien zelfs een djembé-workshop doen.

Zomerse activiteiten

In de zomer zijn onze wateractiviteiten perfect voor een spetterend vrijgezellenfeest. Niet voor niets is AquaBubbles mateloos populair in juni, juli en augustus: het is nou eenmaal heerlijk om op een bloedhete dag met z’n allen verkoeling te zoeken bij het water. Hetzelfde geldt voor het kussengevecht boven water, onze kanotochten, en voor de kanoverhuur. Al is er ook op het land genoeg te doen bij lekker weer. Wat dacht je bijvoorbeeld van een potje discgolf? Of nog beter: mix & match je ideale vrijgezellenfeest!

In de spotlights

Welke activiteit je ook kiest, bij Sport Totaal doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat de vrijgezel zijn of haar vrijgezellenfeest niet snel meer vergeet. Als er een thema is, zorgen we dat dat thema ook in de activiteit terugkomt – en natuurlijk zetten we de bruid of bruidegom in spe de hele dag flink in de spotlights. Onze instructeurs hebben inmiddels zoveel vrijgezellenfeesten begeleid dat ze precies aanvoelen wat de groep nodig heeft. En daarmee is het plaatje compleet: alle ingrediënten voor een geslaagd vrijgezellenfeest vind je bij Sport Totaal.

Hierboven vind je al onze activiteiten voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest. Wil je meer weten, of een offerte op maat? Neem dan contact met ons op – of boek het feest vandaag nog!