Vrijgezellenfeest bij Sport Totaal in Veenendaal (Utrecht)

Hoera, een van je beste vrienden of vriendinnen stapt in het huwelijksbootje! Of misschien is het wel je zusje, of je tweelingbroer. Het is in elk geval tijd voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest! Want zo’n bijzondere gebeurtenis kunnen jullie natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Bij Sport Totaal in Utrecht hebben we een breed scala aan activiteiten die perfect zijn voor elk vrijgezellenfeest. Of het nu gaat om mannen of vrouwen, onze evenementen garanderen plezier, avontuur en onvergetelijke herinneringen.

Hulp nodig, speciale verzoeken of een offerte op maat? Bel 0318-510617

Archerytag Outdoorpark Overberg fort aan de buursteeg

Hieronder vind je alle vrijgezellenfeestjes bij Sport Totaal

  • De populairste vrijgezellenfeesten in Utrecht en omgeving.
Bouwfestijn

Bouwfestijn

Bouw een vlot, een brug of een katapult, of…

Survivalsloot

Survivalsloot

Ga de uitdaging aan en verleg je grenzen!

Buksschieten

Buks- en pistoolschieten

Scherpschutters in the making…

Boogschieten

Boogschieten

Leer schieten als Robin Hood!

Discgolf

Discgolf

Wie scoort er als eerst een hole-in-one?

Kussengevechtbovenwater

Kussengevecht boven water

Wie kan er het langste blijven zitten?

Geocaching

Geocaching

Opzoek naar de schat met behulp van coördinaten!

Sumosprinten

Sumosprinten

Lachen, gieren, brullen, maar wie is de snelste?

Bamboestieken

Bamboestieken

Bouw de hoogste toren met enkel elastieken en bamboe!

Obstacle Challenge Outdoorpark Overberg Sport Totaal

Obstacle Challenge

Wie is het behendigst en het snelst?

Archerytag

Schieten op echte doelen!

Een vrijgezellenfeest dat je niet snel meer vergeet

Wie er ook gaat trouwen, bij Sport Totaal hebben we gegarandeerd een uitje dat bij de aanstaande bruid of bruidegom past. Sportievelingen kunnen bijvoorbeeld kiezen voor een modderige survivalmiddag, of voor een vette mountainbiketocht, of een spannend potje paintball. Fysieke uitdaging gegarandeerd! Denk je dat de bruid of bruidegom blijer wordt van een ontspannen uitje? Dat kan natuurlijk ook! In dat geval kun je bijvoorbeeld met de hele groep komen geocachen, een fietstocht boeken of misschien zelfs een djembé-workshop doen.

In de zomer zijn onze wateractiviteiten perfect voor een spetterend vrijgezellenfeest. Niet voor niets is AquaBubbles mateloos populair in juni, juli en augustus: het is nou eenmaal heerlijk om op een bloedhete dag met z’n allen verkoeling te zoeken bij het water. Hetzelfde geldt voor het kussengevecht boven water, onze kanotochten, en voor de kanoverhuur. Al is er ook op het land genoeg te doen bij lekker weer. Wat dacht je bijvoorbeeld van een potje discgolf? Of nog beter: mix & match je ideale vrijgezellenfeest!

Welke activiteit je ook kiest, bij Sport Totaal doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat de vrijgezel zijn of haar vrijgezellenfeest niet snel meer vergeet. Als er een thema is, zorgen we dat dat thema ook in de activiteit terugkomt – en natuurlijk zetten we de bruid of bruidegom in spe de hele dag flink in de spotlights. Onze instructeurs hebben inmiddels zoveel vrijgezellenfeesten begeleid dat ze precies aanvoelen wat de groep nodig heeft. En daarmee is het plaatje compleet: alle ingrediënten voor een geslaagd vrijgezellenfeest vind je bij Sport Totaal.

Hierboven vind je al onze activiteiten voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest. Wil je meer weten, of een offerte op maat? Neem dan contact met ons op – of boek het feest vandaag nog!

Vrijgezellenfeest Activiteiten: Van Modderig tot Muzikaal

Voor de sportievelingen onder ons biedt Sport Totaal een reeks fysieke uitdagingen. Denk hierbij aan een survivalmiddag vol modder, een uitdagende mountainbiketocht of een intens potje paintball. Deze vrijgezellenfeest activiteiten zijn perfect voor degenen die graag hun grenzen verleggen.

Maar wie denkt dat vrijgezellenuitjes alleen maar over fysieke inspanning gaan, heeft het mis. Voor de meer ontspannen groepen bieden wij activiteiten zoals geocachen, gezellige fietstochten of creatieve djembé-workshops. Deze opties bewijzen dat er genoeg vrijgezellenfeest ideeën zijn die niet per se sportief hoeven te zijn om toch enorm te genieten.

Zomerse Waterpret: AquaBubbles en Meer!

In de warmere maanden transformeert Sport Totaal in dé hotspot voor wateractiviteiten in Utrecht. Met populaire keuzes zoals AquaBubbles en kanotochten zorgen we voor verkoeling en vertier. Het kussengevecht boven water en onze kanoverhuur zijn andere hoogtepunten die je vrijgezellenfeest gegarandeerd naar een hoger niveau tillen.

Maak Je Vrijgezellenfeest Compleet met Sport Totaal!

Bij Sport Totaal zetten we graag de bruid of bruidegom in spe in het zonnetje, met speciale aandacht voor eventuele thema’s van het feest. Onze ervaren instructeurs staan klaar om elke groep te begeleiden naar een geslaagde dag vol plezier en teambuilding.

  • Vrijgezellenfeest vrouwen: Kies uit spannende survivalactiviteiten of relaxte workshops.
  • Vrijgezellenfeest mannen: Ga de uitdaging aan met paintball, mountainbiken of discgolf.
  • Vrijgezellenfeest Utrecht: De ultieme locatie voor zowel avontuurlijke als ontspannende activiteiten.
  • Mix & match je ideale dag met diverse vrijgezellenfeest ideeën.

Kortom, welk type vrijgezellenuitje je ook zoekt – actief of ontspannen – bij Sport Totaal vind je alle ingrediënten voor een onvergetelijk feest. Van waterpret tot landavonturen, wij maken elk vrijgezellenfeest tot iets bijzonders. Bereid je dus maar vast voor op een dag vol plezier, avontuur en lachwekkende momenten waaraan jullie nog jarenlang met veel plezier terug zullen denken!