Bamboestieken

Bamboestieken

Een stapel bamboe en een berg elastiekjes. Dat is alles wat je van ons krijgt als jullie bij ons komen bamboestieken. Het doel: binnen de tijd een zo hoog mogelijke toren bouwen. Durven jullie die uitdaging aan?

Denk jij dat jij met je groep een knetterhoge toren kunt bamboestieken? Een toren die misschien wel hoger is dan een vrachtwagen? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat, of boek de activiteit hieronder gelijk!

Bamboestieken maakt je bloedfanatiek!

Misschien heb je nog nooit gehoord van bamboestieken. In dat geval kunnen we ons best voorstellen dat je niet zo een-twee-drie de lol inziet van bouwen met wat stokjes bamboe. Maar er zijn je al heel wat vrijgezellenfeesten, collega’s, vriendengroepen, kinderfeestjes en families voorgegaan – en die werden na het startsignaal stuk voor stuk bloedfanatiek! Want als jullie groep in tweeën wordt gesplitst, wil jij toch ook dat jouw team wint?

Strategisch denken

Om een zo stevig mogelijke toren te bouwen, zijn er allerlei technieken en strategieën die je kunt gebruiken. We gaan natuurlijk niet alles verklappen, maar je kunt je vast wel voorstellen dat je constructie steviger wordt als je gebruikmaakt van bepaalde basisvormen. Je kunt er echter ook voor kiezen om de toren wat minder stabiel te maken en puur op de hoogte te focussen. Maar of jullie toren dan ook daadwerkelijk blijft staan tot het fluitsignaal klinkt… dat is nog maar de vraag!

Samenwerken en communiceren

Bamboestieken wordt bij Sport Totaal vaak als bedrijfsuitje geboekt. Je moet er namelijk goed bij samenwerken en duidelijk met elkaar communiceren, dus het is hartstikke geschikt als teambuilding. Maar laat je daar vooral niet door afschrikken, want ook voor vrijgezellenfeesten, familieweekenden, kinderfeestjes en vriendengroepen is het een perfecte activiteit. Je leert je vrienden en familieleden ineens op een heel andere manier kennen – en vaak zien we dat de groep daar alleen maar hechter door wordt!

Andere sporttotaal activiteiten