Klasgenootjes zijn eigenlijk een beetje als collega’s: je kiest ze niet, maar je zit toch al gauw dertig uur per week (of meer) met elkaar in dezelfde ruimte. Dus als je met je collega’s aan teambuilding doet, waarom zou je dat dan niet met je klas- of schoolgenootjes doen? Om die reden hebben we bij Sport Totaal een paar superleuke kennismakings- en samenwerkingsprogramma’s voor scholen en klassen ontwikkeld. Zo gaan ze school nog leuk vinden!

Hieronder vind je alle schoolprogramma's!

Schoolbootcamp

Schoolbootcamp

Werken aan conditie, communicatie én samenwerking!

Ten steps around the campus

Ten Steps Around The Campus

De leukste manier waarop klasgenoten elkaar kunnen leren kennen!

Teambuilding

Programma's op maat

Bij Sport Totaal hebben we programma’s voor iedereen!

Bij een kennismaking

Na de Cito-toets, de groep-acht-musical en die eindeloos lange zomervakantie tussen de basis- en middelbare school staat er aan het einde van augustus bij veel kersverse brugklassers een spannende activiteit op het programma: het brugklaskamp of de introductiedag. Zo’n activiteit is bedoeld om de klas en de mentor wat beter te leren kennen, en geeft docenten de kans om zich een goed beeld te vormen van de nieuwe scholieren. Wat ons betreft gaat zo’n frisse start het beste als er leuke spellen en uitdagende activiteiten op het programma staan, en daar adviseren en ondersteunen we scholen graag bij. Ook hogescholen en bovenbouwklassen! Want voor een frisse start ben je nooit te oud.

In plaats van een schoolreisje

Ook als de klas elkaar al wat beter kent, kan het superwaardevol zijn om een dagje teambuilding in te plannen. Of eigenlijk: een dagje classbuilding. Dat kan bijvoorbeeld in plaats van een schoolreisje, maar ook als aanvulling op het curriculum. Want hoe fijn is het als klasgenoten een dagje op elkaar aangewezen zijn, en via uitdagende spellen beter met elkaar leren samenwerken en communiceren? Dat zijn skills waar ze ook op school profijt van hebben – en nog lang daarna.

Scholen bij Sport Totaal

Bij Sport Totaal hebben we activiteiten en programma’s voor alle scholen en leeftijdsgroepen. Sommige zijn puur op plezier gericht, en bij andere ligt het zwaartepunt bijvoorbeeld op samenwerken. Allemaal hebben ze echter één ding met elkaar gemeen: de leerlingen zijn er altijd superenthousiast over. Dat is wat ons betreft al reden genoeg om een dagje classbuilding te organiseren.

Verfrissend

Lekker actief met elkaar bezig zijn maakt dorstig. Zin in een drankje, heerlijk bronwater of ranja, De kinderen laten genieten van een gezonde appel. Dat kan wij, wij completeren graag onze offerte met deze gezonde aanvullingen. 

Meer weten over onze mogelijkheden voor klassen en scholen? Neem dan contact met ons op: we denken graag mee om een programma op maat samen te stellen. Kiezen voor een vast programma kan natuurlijk ook – hierboven staan onze opties voor scholen.