Over ons

Het team van Sport Totaal in Veenendaal verzorgt al meer dan 20 jaar sportieve binnen- en buitenevenementen voor bedrijven, verenigingen, scholen, winkelcentra en particulieren. Dat doen we om teams beter te laten presteren, om bijzondere gelegenheden te vieren, maar natuurlijk vooral voor de gezelligheid. We organiseren onze activiteiten door heel Nederland, met als uitvalsbasis onze eigen outdoorparken.

Zelf een evenement organiseren? Daarbij kunnen we ook helpen: we verhuren spectaculaire attracties en professioneel sport- en spelmateriaal.

Sport Totaal

VeBON
Sport Totaal is lid van de VeBON (Vereniging van Buitensport Ondernemingen Nederland), dé brancheorganisatie voor in- en outdoorbedrijven. Als lid van deze branchevereniging laten we zien dat plezier, veiligheid en kwaliteit bij ons buitensportbedrijf hand in hand gaan. Door met andere organisaties samen te werken profiteren we bovendien van het grote netwerk van specialisten binnen de branche. Zo zijn we altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van veiligheid, maar ook van actuele trends.

TÜV
Sport Totaal is een VeBON-bedrijf. Dat betekent dat we volgens een TÜV-gecertificeerd veiligheidssysteem werken, dat we goed verzekerd zijn, dat we met deskundig personeel werken, dat we goede materialen gebruiken en dat we werken met aandacht voor de natuur en het milieu. Dat word jaarlijks door een onafhankelijke organisatie getoetst aan de hand van de VeBON-TÜV-norm. Je kiest bij ons dus voor een belevenis waarbij plezier en veiligheid hand in hand gaan.

SBB

Sport Totaal is een door de SBB erkend leerbedrijf. Mbo’ers kunnen bij ons dus onder begeleiding leren wat er allemaal komt kijken bij de organisatie van sportieve evenementen. Dat vinden we belangrijk, want op die manier krijgen bedrijven de best gekwalificeerde vakmensen – en studenten de beste praktijkopleiding die ze zich kunnen wensen.

Andere activiteiten van Sport Totaal