Ten Steps Around The Campus

Op zoek naar een leuke manier waarop nieuwe scholieren en studenten elkaar kunnen leren kennen? Speciaal voor de introductiedagen van middelbare en hogescholen hebben we bij Sport Totaal het programma Ten Steps Around The Campus ontwikkeld. Met deze veelzijdige tienkamp komen de jongeren écht te weten wat ze aan elkaar hebben!

Reserveren

Doelgroep: middelbare & hogescholen
Aantal deelnemers: vanaf 50 personen
Locatie: Outdoorpark Overberg of andere locaties in overleg

De sleutel tot een geslaagde introductie

Sommigen kijken er weken naar uit, terwijl anderen er als een berg tegen opzien: de introductiedagen van een nieuwe school of studie. De sleutel om ervoor te zorgen dat tóch iedereen uiteindelijk met een goed gevoel op de introductie terugkijkt, is een laagdrempelig programma met veel afwisselende activiteiten. Met andere woorden: een meerkamp. Om die reden hebben we bij Sport Totaal de tienkamp Ten Steps Around The Campus ontwikkeld, die volledig is toegespitst op scholen. Succes en plezier gegarandeerd!

Tien verschillende onderdelen

Ten Steps Around The Campus bestaat uit tien verschillende onderdelen, van een skippyslangenrace tot levend tafelvoetbal en het bouwen van een wigwam. Alle onderdelen vragen om hun eigen skills, maar wat ze met elkaar gemeen hebben is dat ze alleen lukken als de teams goed samenwerken en naar elkaar luisteren.

Ten Steps Around The Campus in een notendop

Bij Ten Steps Around The Campus draait alles om soepel communiceren en slim samenwerken. Als de teams dat bij elk van de tien onderdelen doen, kunnen ze andere teams verslaan en op die manier punten pakken. Elk team krijgt bovendien een joker, die ze op één onderdeel kunnen inzetten om nog eens wat extra punten te winnen. Doen ze dat een beetje strategisch, dan zouden ze weleens kunnen winnen…

Komt er binnenkort een introductiedag of -weekend aan en denk je dat Ten Steps Around The Campus goed zou passen binnen de rest van jullie programma? Neem dan vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We denken graag mee over hoe we ervoor kunnen zorgen dat iedereen het tijdens de introductie naar zijn zin heeft.

Andere activiteiten van Sport Totaal