Schoolbootcamp

Kunnen je leerlingen wel een uitdaging gebruiken? Zowel fysiek als op het gebied van communicatie en samenwerken? Dan is onze schoolbootcamp misschien wel precies wat je zoekt: een uitdagende activiteit die net wat aan de zware kant is, maar die tegelijkertijd zó leuk is dat de leerlingen die inspanning amper zullen opmerken.

Extra informatie

Doelgroep: Scholen
Prijzen: Op aanvraag
Aantal deelnemers: Vanaf 20 personen
Locatie: Outdoorpark Overberg of andere locatie in overleg
Duur: ca. 2,5 uur

Samen buiten sporten

In steeds meer grote steden en dorpen kun je tegenwoordig bootcamps volgen: buitensportlessen waaraan je samen met andere mensen uit je omgeving meedoet. Vaak kun je de oefeningen fijn op je eigen niveau uitvoeren, al moeten we er wel bij zeggen dat zo’n les meestal net wat zwaarder is dan wanneer je alleen zou gaan sporten. Wat ons betreft is dat echter precies de winst van gezamenlijk sporten: dat je ongemerkt je grenzen verlegt. En dankzij onze schoolbootcamp kunnen scholieren dat nu ook.

Schoolbootcamp bij Sport Totaal

Bij Sport Totaal zijn we helemaal fan van bootcamps. Niet alleen omdat het een heel laagdrempelige manier is om je conditie te verbeteren, maar ook omdat het gewoon hartstikke gezellig kan zijn om samen actief aan de slag te gaan. Bij een schoolbootcamp worden de scholieren begeleid door een of meerdere van onze ervaren instructeurs, afhankelijk van de omvang van de groep. Zij zorgen ervoor dat alle leerlingen lekker actief bezig zijn, en dat ze echt plezier hebben in het sporten. Dat helpt om ook de volgende keer weer van de bank te komen.

Samenwerken en diversiteit

De nadruk in de schoolbootcamp ligt altijd op sportief samenwerken. De scholieren werken dus niet alleen aan hun gezondheid, maar ook aan de samenhang binnen de groep. Wat daarbij helpt, is dat de activiteiten die voorbijkomen in de bootcamp heel afwisselend en divers zijn – en bovendien een stuk leuker zijn dan enkel squats en burpees. Op die manier motiveren we zelfs de grootste bankhanger of gamefanaat om in beweging te komen. Let maar eens op!

Heb je interesse in een schoolbootcamp voor je leerlingen? Leuk! Neem vooral contact met ons op, dan stellen we samen een geschikt programma samen.

Andere activiteiten van Sport Totaal