Outdoorpark Overberg
Outdoorparken

Onze outdoorparken

Midden in de rijke natuur van de Utrechtse Heuvelrug liggen onze outdoorparken, allemaal heerlijk centraal gelegen en daardoor gemakkelijk bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Daarmee zijn onze outdoorparken wat ons betreft het beste vertrekpunt voor een compleet en vooral onvergetelijk dagje uit.

Outdoorpark Overberg

De populairste van onze outdoorparken is Outdoorpark Overberg, dat prachtig centraal aan de bosrand van de Utrechtse Heuvelrug ligt. Omdat daar de meeste van onze activiteiten plaatsvinden, hebben we er allerlei permanente elementen geplaatst, zoals een survivalsloot, een schietbaan en natuurlijk een paintballveld. Ben je benieuwd hoe het park eruitziet? Bekijk dan hier een 360 graden-tour.

Outdoorpark Overberg
Dwarsweg 63
3959 AE Overberg

Eten en overnachten bij Outdoorpark Overberg

Het fijne aan Outdoorpark Overberg is dat het vlak bij Bosrestaurant Overberg en Boshotel Overberg ligt. Met andere woorden: je kunt je uitje heel makkelijk uitbreiden met een ontbijt, lunch of diner, en zelfs met een (duurzame!) overnachting. Neem voor een reservering contact op via T: +31 (0)343 47 55 47 of E: info@boshoteloverberg.nl

Onze outdoorparken: andere locaties

Naast Outdoorpark Overberg bieden we ook activiteiten op twee andere outdoorparken aan. De eerste is Outdoorpark ’t Fort aan de Buursteeg, en de tweede is Outdoorpark Veenendaal. Net als Outdoorpark Overberg zijn deze parken hartstikke centraal gelegen en goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Wil je je uitje liever laten plaatsvinden op een zelfgekozen plek? Geen probleem: bij Sport Totaal kunnen we de meeste van onze activiteiten op locaties door heel het land organiseren.

Kom gerust eens langs om een kijkje te nemen op een van onze outdoorparken, of vraag een offerte bij ons aan als je je uitje bij Sport Totaal wilt boeken. We denken graag met je mee over de beste invulling van de dag!

Andere sporttotaal activiteiten