Survivalsloot

Survivalsloot

Zijn jij en je vrienden of collega’s niet vies van een beetje modder en vuiligheid? En schrikken we jullie niet af als we de woorden ‘fysieke uitdaging’ gebruiken? Mooi zo! Want dan is onze survivalsloot dé activiteit voor jullie vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje. Tip van ons: neem wel een setje extra kleren mee. Anders sla je zo’n modderfiguur als jullie na de survival nog gaan borrelen…

Zin om in de drek te duiken? En om als eerste de overkant te bereiken? Boek de survivalsloot dan vandaag nog hieronder, of neem contact met ons op voor een offerte op maat.

Uit het goeie hout gesneden?

Het liefst zouden we natuurlijk zeggen dat onze survivalsloot voor iedereen geschikt is en dat iedereen er blij van wordt. Dat is namelijk de missie van Sport Totaal: zorgen dat alle deelnemers – van jong tot oud en van sportieveling tot bankhanger – na afloop van onze activiteiten met een glimlach op hun gezicht weer naar huis gaan. Maar eerlijk is eerlijk, je moet voor dit uitje toch wel uit stevig hout gesneden zijn. Hoe oud of fit je bent, dat doet er niet zoveel toe, maar je moet wél tegen een stootje kunnen. En tegen viezigheid. Durven jullie dat aan?

Survivalsloot bij Sport Totaal

Bij onze survivalsloot is het de bedoeling dat alle deelnemers, als echte mud-runners, een duik nemen in onze 100 meter lange survivalsloot vol met obstakels. Vervolgens moeten jullie die sloot al klimmend, kruipend en klauterend doorploegen. Hebben jullie dat allemaal overleefd? Goed gedaan! Maar juich niet te snel, want na de survivalsloot staan jullie nog een paar wateroversteken te wachten. Of iedereen droog de overkant bereikt, dat is dus nog maar de vraag!

Mix & match

Is de survivalsloot jullie nog niet uitdagend genoeg? Wat een bikkels zijn jullie! In dat geval kunnen jullie je uitje uitbreiden via ons mix & match-arrangement. Plak er bijvoorbeeld een uurtje boogschieten aan vast, of maak jullie dag juist wat luchtiger met AquaBubbles.

Andere sporttotaal activiteiten