Boogschieten

Kijk jij ook altijd als betoverd naar de films en series over Robin Hood? En dan vooral naar hoe schijnbaar moeiteloos hij met zijn pijl en boog omgaat? Dat snappen we bij Sport Totaal helemaal: er gaat iets magisch uit van iemand die weet wat-ie aan het doen is. Maar als je dacht dat zo fantastisch boogschieten alleen voor professionals is weggelegd, heb je het mooi mis. Want bij ons kan ook jij zo leren schieten als Robin Hood!

Boogschieten bij Sport Totaal

Bij Sport Totaal vinden we het heel belangrijk dat iedereen het naar z’n zin heeft tijdens het dagje uit. Maar nóg belangrijker vinden we de veiligheid – al helemaal bij activiteiten als boogschieten. Als je bij ons met pijl en boog in de weer gaat, zorgen we er dus altijd voor dat onze ervaren instructeurs over je schouder meekijken en je begeleiden bij elke stap. En natuurlijk ga je niet aan de slag vóórdat ze je een uitgebreide instructie hebben gegeven.

Outdoorpark Overberg

Hoewel je ook zelf een locatie kunt kiezen voor het boogschieten bij Sport Totaal (in overleg), vindt de activiteit in principe meestal plaats op ons Outdoorpark Overberg. Daar hebben we namelijk alle ingrediënten voor een supertof dagje uit. En met ‘alle ingrediënten’ bedoelen we echt álle ingrediënten – dus ook een prachtige schietbaan. Kortom, de randvoorwaarden om de sterren van de hemel te schieten zijn bij ons méér dan in orde! Let op onze woorden: aan het einde van de dag kunnen jij en je vrienden, familie of collega’s heel gericht en beheerst boogschieten. Net als Robin Hood!

Wil jij ook komen boogschieten en de fijne kneepjes van de sport leren? Neem dan snel contact met ons op voor een offerte op maat, of boek jouw uitje vandaag nog. We staan klaar om jullie alles te leren wat je wilt weten!

Andere sporttotaal activiteiten