Hieronder vind je alle paintball-arrangementen!

Paintball is bij Sport Totaal een totaalbeleving: een avontuurlijk spel voor volwassenen én kinderen waarbij twee teams het tegen elkaar opnemen. Samenwerken en strategie zijn daarbij natuurlijk belangrijk, maar plezier en veiligheid staan bij ons voorop. Zodat iedereen na afloop met een goed gevoel weer naar huis gaat.

Bij Sport Totaal bieden we verschillende paintball-arrangementen aan: voor kinderen, voor volwassenen en voor studenten. Op die manier kunnen we allerlei soorten uitjes organiseren: een bedrijfsuitje, een vrijgezellenfeest, een dagje uit met de familie of vrienden, een kinderfeestje – geen groep is ons te gek.

Paintball

Basispaintball

Een compleet paintballarrangement!

Cadeaubon

Luxepaintball

Voor als je geen genoeg krijgt van paintball!

Paintball

Studentenpaintball

Het gaafste dagje uit!

Kinderpaintball

Kinderpaintball

Paintball is voor iedereen!

Dit is waarom je kiest voor paintball bij Sport Totaal:

 • Elke deelnemer krijgt bij ons een overall en een masker – want bij Sport Totaal staat veiligheid op één.
 • Ons outdoorpark ligt op een prachtige buitenlocatie en is uitdagend en speels ingericht, met veel hoogteverschillen en allerlei verschillende obstakels. Het terrein is bovendien goed bereikbaar met de auto en de fiets.
 • Bij ons wordt je groep niet samengevoegd met een groep die je niet kent. Je hebt dus exclusief gebruik van het speelveld.
 • Onze ervaren instructeurs geven superduidelijke instructies, zodat iedereen de regels kent voordat het spel begint.
 • We bieden je alle faciliteiten die je nodig hebt. Je kunt bijvoorbeeld gebruikmaken van vaste toiletten en omkleedruimtes, en als je wilt kun je na afloop zelfs douchen.
 • Je kunt bij ons precies het arrangement kiezen dat bij jouw groep past. Zo voorkom je dat je te veel betaalt.
 • Outdoorpark Overberg ligt recht naast Bosrestaurant Overberg. En daar kun je na het paintballen heerlijk lunchen of dineren!
 • Je kunt elke dag van de week bij ons terecht, van 10.00 uur tot 20.00 uur. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is reserveren.

Wil je een compleet dagje uit maken van je paintball-ervaring? Combineer het dan met een van onze andere activiteiten via ons mix & match-arrangement. Maak er bijvoorbeeld een supersportieve dag van door er een uurtje boogschieten aan vast te plakken. Of sluit de dag af in stijl met een potje discgolf by night.

Zin om je kameraden in te maken? Boek jouw dagje paintball dan gelijk, of neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat.

Speeltijden

10.00-12.00 uur

12.00-14.00 uur

14.00-16.00 uur

16.00-18.00 uur

18.00-20.00 uur

Spelregels

 • Op al onze paintball-arrangementen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.
 • Voor alle paintball-arrangementen geldt een minimum van 8 deelnemers.
 • Neem oude schoenen en eventueel extra kleding mee.
 • Voor het gebruik van de douches vragen we een kleine vergoeding van € 1,50 per persoon.
 • Het is niet toegestaan om je eigen verfkogels mee te nemen. Je kunt wel extra verfkogels bij ons kopen. De tarieven daarvoor vind je hieronder.

Tarieven extra verfkogels

Aantal extra kogels Prijs
50 € 10
100 € 12,50
500 € 50
1000 € 90
2000 € 160