Studentenpaintball

Heb je zin om met je medestudenten een sportief dagje uit te beleven? Dan ben je bij Sport Totaal aan het juiste adres: wij hebben een speciaal studentenpaintball-arrangement waarmee studenten tegen een gereduceerd tarief kunnen komen paintballen. En denk maar niet dat die kleine prijs afdoet aan de beleving: gegarandeerd dat jullie na afloop lachend de kroeg in rollen!

Wil je meer weten over de mogelijkheden die we jou kunnen bieden met studentenpaintball? Neem dan gerust contact met ons op voor een offerte op maat – of reserveer hieronder gelijk een speelveld!

Studentenpaintball

  • 1 uur speeltijd
  • 50 kogels per persoon
  • studentenpas verplicht voor alle deelnemers
  • eigen speelveld, masker, overallen een instructeur

De spelregels voor studentenpaintball vind je hier, net als de tarieven voor extra verfkogels.

Studentenpaintball bij Sport Totaal

Als je op zoek bent naar een toffe activiteit voor jezelf en een paar medestudenten, of misschien zelfs wel voor je hele studentenvereniging, dan is studentenpaintball bij Sport Totaal precies wat je zoekt. Actie, spanning, competitie: we geven je alle ingrediënten die je nodig hebt voor een te gek dagje uit. Het enige wat jullie nodig hebben om gebruik te kunnen maken van dit arrangement, is een studentenpas. In ruil daarvoor krijg je 1 uur speeltijd en maar liefst 50 kogels per persoon terug.

Totaalbeleving

Bij Sport Totaal gaan we voor de totaalbeleving. Als je gebruikmaakt van ons studentenpaintball-arrangement, weet je dus zeker dat het een leuke dag wordt. Ons speelveld is superuitdagend doordat het boordevol obstakels staat en voorzien is van hoogteverschillen, waardoor je het spel goed strategisch kunt spelen. Het veld ligt bovendien op een prachtig outdoorpark, en je mag het tijdens jullie speeltijd exclusief gebruiken – dus zonder dat er mensen van een andere groep tussendoor rennen. Bonus: het veld is goed te bereiken, ook met het openbaar vervoer (tien minuten lopen vanaf Station Veenendaal West).

Mix & match je studentenuitje

Denk je dat je aan alleen een potje paintballen niet genoeg hebt? Combineer het studentenpaintball-arrangement dan via onze mix & match-mogelijkheden met een ander uitje. Buks- of pistoolschieten bijvoorbeeld – daarvoor zijn jullie na het paintballen al aardig opgewarmd. Of wat dacht je van een rondje sumosprinten? Eens kijken wie van jullie het snelst is met een sumopak aan!

Andere activiteiten van Sport Totaal