Sumosprinten

Sumosprinten

In Japan zijn ze er gek op: twee dikke mannen in een weinig verhullende slip die elkaar al worstelend te lijf gaan. In Nederland is sumoworstelen (nog) niet echt een ding, maar bij Sport Totaal hebben we wél iets wat erop lijkt: sumosprinten, het vetste uitje van het jaar! Het is zelfs zó leuk dat we je eigenlijk gewoon wel durven te beloven dat iedereen in je groep ervan in een deuk komt te liggen. Ook als je niet zwaarlijvig bent!

Ben jij klaar om je innerlijke sumoworstelaar te channelen en je vrienden te verslaan tijdens dit vette uitje? Neem dan vandaag nog contact met ons op, dan maken we een offerte op maat die helemaal aansluit bij jullie wensen. Wil je het sumosprinten gelijk boeken? Dat kan natuurlijk ook hieronder!

In het lichaam van een sumoworstelaar

Bij sumosprinten kruipen jij en je vrienden, familieleden of collega’s in het lichaam van een sumoworstelaar. En om ervoor te zorgen dat zelfs je slankste vriend(in) of collega de echte sumo-ervaring beleeft, hebben we bij Sport Totaal speciale sumopakken voor jullie in petto. Die zijn gevuld met lekker veel zachte vulling, waardoor je je even een echte Japanse tientonner waant. Voor kinderen hebben we speciale sumopakken op maat, want ook voor kinderfeestjes is sumosprinten een fantastische activiteit.

Sumosprinten bij Sport Totaal

Als jij en je tegenstander(s) allebei (of allemaal) een sumopak aan hebben getrokken, is het klaar om aan de start plaats te nemen. En dan is het alleen nog maar een kwestie van wachten op het startschot. Klaar? Sprinten maar, met wiebelende vetrollen en al! Wie van jullie is er het eerste bij de eindstreep?

Mix & match

Ben je op zoek naar een supercompleet dagje uit en wil je naast het sumosprinten eigenlijk ook nog iets anders doen? Dan kun je het combineren met een van onze andere activiteiten via ons mix & match-arrangement! Wat dacht je bijvoorbeeld van de survivalsloot  voor nog een extra dosis actie en hilariteit? Of plak er een rondje discgolf aan vast. Ook heel tof om ’s avonds in het donker te doen!

Andere sporttotaal activiteiten