Yes, het jaarlijkse bedrijfsuitje komt er weer aan! Heb je inspiratie nodig voor wat jij en je collega’s dit keer allemaal voor toffe activiteiten kunnen gaan doen? Scrol dan gauw naar het overzicht hieronder, want daar vind je alles wat je zoekt voor een supergeslaagde dag waar jullie het volgend jaar nóg over hebben!
Ben je er nu al klaar voor om je bedrijfsuitje te organiseren? Kies dan een activiteit uit onze vaste programma’s hieronder, mix & match je ideale uitje door twee items met elkaar te combineren. Wil je maatwerk of ontvang je graag wat meer informatie? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We denken graag met je mee om te zorgen dat jij en je collega’s alles uit de dag halen wat erin zit!

 

Hieronder vind je alle bedrijfsuitjes!

Money Making Adventure 1

Money Making Adventure

De jacht op het grote geld is geopend…

Kolonisten van 't Veen 1

Kolonisten van 't Veen

Een real-life bordspel!

E-chopper rijden

Modern, ecologisch en verantwoord én geruisloos genieten!

Mix & Match 1

Mix & match

Double the fun, geheel naar wens!

Paintball

Paintball

Het tofste bedrijfsuitje van dit moment!

Schot in de roos

Schot in de roos

Wie is de beste scherpschutter?

Teambuilding

Teambuilding

Versterk het onderlinge groepsgevoel op een leuke manier!

Meerkamp

Meerkamp

Sportiviteit en plezier gegarandeerd!

hand boogschiet

Boogschieten

Leer schieten als Robin Hood!

Bootcamp

Bootcamp

De leukste manier van actief samenwerken!

Djembé, percussie en dans

Djembé, percussie en dans

Alles draait om het ritme!

Natuurlijk samenwerken

Natuurlijk samenwerken

Leer nóg beter samen te werken en communiceren!

Bij Sport Totaal weten we als geen ander hoeveel positieve impact een leuk bedrijfsuitje kan hebben op de sfeer op de werkvloer. En wil niet iedereen iedere dag met plezier naar z’n werk? Precies! Reden genoeg om ook dit jaar in te zetten op een onvergetelijke dag – en daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. Onze ervaren instructeurs hebben namelijk niet alleen plezier hoog in het vaandel staan, maar ook de veiligheid. En alsof dat nog niet genoeg is, vinden ze het ook nog eens geen enkel probleem om rekening te houden met individuele verschillen tussen jou en je collega’s. Zo zorgen ze ervoor dat iedereen voldoende uitdaging krijgt, van de meest doorgewinterde sportliefhebber tot die ene collega die toch liever naar de bios gaat.

Maatwerk

Om ervoor te zorgen dat jullie als groep jullie doelen bereiken, stellen we in overleg, op basis van jullie wensen, een programma samen waarvan jullie onderling een flinke boost krijgen. Op de dag zelf zorgen onze ervaren instructeurs er vervolgens voor dat iedereen wordt uitgedaagd en dat de communicatie soepel verloopt. Zodat jullie de volgende dag (of na het weekend) weer met veel plezier naar je werk gaan!

Ook wat betreft locatie zijn er vele mogelijkheden. Een activiteit op een van onze outdoorparken of op een andere locatie, in overleg vinden we de perfecte plek!

Neem contact op of bel ons (0318- 510 617) en wij helpen graag bij het maken van de beste keuze. Laat je verrassen door onze flexibiliteit, klantgerichtheid en vele mogelijkheden!