Expeditie Outdoorpark

Wie van je collega’s of vrienden mogen zichzelf Robinson noemen? Daar kom je bij Sport Totaal snel achter: Expeditie Outdoorpark is een spannende survivalstrijd die gebaseerd is op het populaire tv-programma Expeditie Robinson. Met andere woorden: een dag die helemaal in het teken van teambuilding en samenwerken staat!

Reserveren

Doelgroep: Bedrijven, scholen, verenigingen
Prijzen: Op aanvraag
Aantal deelnemers: Vanaf 20 personen
Locatie: Outdoorpark Overberg of andere locaties in overleg
Duur: ca. 2 of 3 uur

Op expeditie met je collega’s

Zit jij ook elk jaar weer vol spanning voor de buis als Expeditie Robinson weer begint? Dan hebben we goed nieuws voor je: bij Expeditie Outdoorpark kun je eindelijk zélf ontdekken hoe jij en je collega’s of vrienden het zouden doen in een survival-setting! Van de proeven tot de eilandraad, alle elementen komen voorbij. En daarbij staan de teambuilding en samenwerken natuurlijk centraal, want iedereen kan een steentje bijdragen aan de winst (soms zelfs letterlijk). Welk kamp wordt er uiteindelijk gekroond tot Robinson Outdoorpark?

Expeditie Outdoorpark op maat

Bij Sport Totaal kun je de expeditie helemaal finetunen, zodat het spel van begin tot eind honderd procent bij jullie groep past. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een Expeditie Outdoorpark met drie proeven plus een finalespel, maar als je flink zin hebt in een actieve dag, kun je ook gaan voor zés proeven plus een finalespel. Ook die finale kun je trouwens naar eigen inzicht inrichten. Wordt het een finalespel tussen de teamcaptains van alle kampen? Of gaan jullie voor een gezamenlijke finalestrijd waarin alle kampen tegelijk tegen elkaar strijden?

Onze outdoorparken

Alle outdoorparken van Sport Totaal liggen midden in de prachtig groene natuur van de Utrechtse Heuvelrug. De ligging van alle parken is dus heel centraal, waardoor ze goed te bereiken zijn met zowel het openbaar vervoer als met de auto. Bovendien zijn ze prachtig onderhouden en staan ze vol met allerlei prachtige activiteiten. Kortom, een fantastisch vertrekpunt voor een onvergetelijke expeditie.

Durven jullie Expeditie Outdoorpark aan? En zijn jullie er klaar voor om te ontdekken wie van jullie de echte Robinson is? Boek jullie uitje dan vandaag nog, of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Andere activiteiten van Sport Totaal