Kolonisten van 't Veen

Ook zo gek op het bordspel Kolonisten van Catan? Dan krijg je vast geen genoeg van deze real-life variant op de populaire game: Kolonisten van ’t Veen. Een lekker actief bedrijfsuitje waar een flinke dosis communicatie, strijd en strategie bij komt kijken!

Reserveren

Doelgroep: Bedrijven, scholen, verenigingen en families
Prijzen: Op aanvraag
Aantal deelnemers: Vanaf 30 personen
Locatie: Outdoorpark Overberg of andere locaties in overleg
Duur: ca. 3 uur

Kolonisten van ’t Veen bij Sport Totaal

In ’t hartje van Neerland, bij heuvels en wei,
bij bossen en bouwland, ligt in een vallei,
een centrum, waar handel en nijverheid saam
de plaats waar ze bloeien, omgeven met faam
Uit: een Veenendaals feestlied

Veenendaal is al eeuwen geleden gesticht, maar tijdens dit spel krijgen jij en je collega’s, familieleden of vrienden de kans om dat opnieuw te doen. Verzamel met je team zoveel mogelijk verschillende grondstoffen met een zo hoog mogelijke waarde, en gebruik de grondstoffen zo efficiënt mogelijk als handelswaar. Hout, ijzer, graan en baksteen: je kunt ze allemaal gebruiken om met andere teams te ruilen, of om er spullen mee te kopen bij de marktkoopman op de markt. Alles wat je koopt heeft een eigen prijs en waarde.

Acht spelonderdelen

Om nog meer grondstoffen te verzamelen, is het zaak dat jij en je teamgenoten jullie beste beentje voor zetten op de acht verschillende spelonderdelen: waarneming, een brug bouwen, de volksestafette, kippen vangen, k(n)opie, de doolhof, kaascrocket en hand- en kruisboogschieten. Bij alle activiteiten draait het eigenlijk maar om één ding: samenwerken. Als jullie dat goed doen, en als jullie ook nog eens slim omgaan met jullie verzamelde grondstoffen, mogen jullie jezelf aan het einde van de dag misschien wel Kolonisten van ’t Veen noemen!

Wil je Kolonisten van ’t Veen graag met je vrienden, familie of collega’s komen spelen op een van onze outdoorparken, of misschien zelfs op je eigen locatie? Neem dan vooral contact met ons op voor meer informatie – we denken graag met je mee. Nu al overtuigd? Reserveer dan vandaag nog een plekje in onze planning!

Andere activiteiten van Sport Totaal