Mix & Match 1

Mix & match je bedrijfsuitje

Lukt het je niet om een activiteit voor het bedrijfsuitje te vinden waar ál je collega’s blij van worden? Kun je niet kiezen uit al onze toffe mogelijkheden? Of zijn jij en je team gewoon toe aan een dag bomvol (ont)spanning en avontuur, en kan het jullie niet lang genoeg duren? Mix & match je bedrijfsuitje dan helemaal naar wens bij Sport Totaal. Dan weet je zeker dat jullie er nog weken over zullen napraten bij de koffieautomaat!

Reserveringen van Mix & match programma’s zijn altijd onder voorbehoud en op basis van beschikbaarheid van planning en materiaal.

Mix & match je bedrijfsuitje bij Sport Totaal

We hebben allemaal weleens last van keuzestress. Als we uit eten gaan, bijvoorbeeld, omdat de menukaart bomvol staat met alleen maar lekkere pizza’s. Of als moeten bedenken waar we komend jaar naartoe willen tijdens de zomervakantie: weer naar Frankrijk, of dit jaar toch een keer een verre reis? Vaak moet je echter toch gewoon een keuze maken, want het geld groeit je niet op de rug, en twee pizza’s kun je toch niet op. Of…?

Jullie ideale bedrijfsuitje

Tegenwoordig bieden sommige restaurants een heuse half-half-pizza aan: twee smaken op dezelfde pizza, zodat je geen keuze hoeft te maken tussen je favoriete toppings. Bij Sport Totaal doen we ook zoiets, maar dan met bedrijfsuitjes. Mix & match je bedrijfsuitje door simpelweg twee van jullie favoriete activiteiten met elkaar te combineren, en je hebt een superoriginele en unieke dag die jij en je collega’s voorlopig niet zullen vergeten!

Extra veel plezier

Ben je benieuwd uit welke onderdelen je allemaal kunt kiezen bij mix & match je bedrijfsuitje? Hieronder vind je ze allemaal. Er zitten heel sportieve uitjes tussen, waarbij je een flinke fysieke uitdaging te wachten staat, maar ook activiteiten die juist draaien om behendigheid en teamwork. Ze hebben echter één ding allemaal gemeen: alle uitjes zijn supertof. Dus als je er twee met elkaar combineert, heb je double the fun!

Mix & match je bedrijfsuitje vandaag nog en neem contact met ons op voor een offerte op maat. Heb je speciale wensen, zoals een collega die in het zonnetje moet worden gezet? Zet het erbij! We denken namelijk graag met je mee over de beste invulling van jullie dag.

Andere activiteiten van Sport Totaal