Money Making Adventure

Op zoek naar een actief bedrijfsuitje waarbij inventiviteit en teamwork centraal staan? Welkom bij het Money Making Adventure van Sport Totaal! Dit verrassende en actieve doe- en denkprogramma legt op een ludieke manier een link met het bedrijfsleven. Wie weet steek je er nog iets van op voor op de werkvloer!

Reserveren

Doelgroep: Bedrijven, scholen, verenigingen en families
Prijzen: Op aanvraag
Aantal deelnemers: Vanaf 20 personen
Locatie: Outdoorpark Overberg of andere locaties in overleg
Duur: ca. 2,5 uur

Werkvloeringrediënten

Natuurlijk wil je tijdens je bedrijfsuitje niet bezig zijn met je werk. Wees niet bang: daar gaan we je ook echt niet mee lastigvallen. Maar het Money Making Adventure van Sport Totaal vraagt wél om ingrediënten die je op de werkvloer ook nodig hebt: een grote portie inventiviteit en een flinke snuf teamwork. Als je dan ook nog wat financieel inzicht met je meebrengt, dan kan het bijna niet meer misgaan.

Het Money Making Adventure in een notendop

Bij het Money Making Adventure ontvangt ieder team bij aanvang een startkapitaal. Met dat startkapitaal moeten de teams opdrachten uitvoeren op zes verschillende locaties. De grote diversiteit van de opdrachten en de bijbehorende activiteiten maakt het Money Making Adventure een (ont)spannend en motiverend uitje dat de teamgeest op alle fronten versterkt. En dat bovendien heerlijk veel plezier oplevert! Maar net als in het echte leven zullen de teams inschattingen moeten maken en risico’s moeten nemen. Ze kunnen dus geld winnen, maar het óók verliezen…

Compleet bedrijfsuitje bij Sport Totaal

Als je het Money Making Adventure bij ons boekt, denken we graag met je mee over hoe we het avontuur zo goed mogelijk voor je kunnen invullen. Voor een compleet bedrijfsuitje ben je bij ons namelijk aan het juiste adres: wij regelen je dag van A tot Z. Of je het Money Making Adventure nou op locatie wilt of op een van onze outdoorparken, we kunnen alles precies zo inrichten als jij het wilt. Eventueel kan daar zelfs de catering verzorgd worden.

Ben je klaar voor het grote geld? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken – of boek jullie Money Making Adventure vandaag nog!

Andere activiteiten van Sport Totaal