Schot in de roos

Schot in de roos

Met Schot in de roosis het altijd raak! Dit supertoffe uitje bestaat uit vier onderdelen die allemaal met schieten, precisie en reactievermogen te maken hebben. Wie van je vrienden, familieleden of collega’s heeft de beste oog-handcoördinatie en gaat na het spel door het leven als de nieuwe Robin Hood?

Benieuwd wie van jullie de beste scherpschutter is? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een ‘Schot in de roos’-offerte op maat. Gelijk boeken kan hieronder natuurlijk ook!

‘Schot in de roos’ bij Sport Totaal

Bij Sport Totaal draait het natuurlijk in de eerste plaats om plezier. Maar er is voor ons één ding eigenlijk nóg belangrijker dan vrolijke gezichten, en dat is de veiligheid van de deelnemers. Al helemaal als het gaat om schietactiviteiten. Onze ervaren instructeurs nemen daarom bij ieder onderdeel van ‘Schot in de roos’ rustig de tijd om alle deelnemers duidelijk uit te leggen hoe de apparaten werken en wat de spelregels zijn. Je kunt bij ons dus met een gerust hart komen genieten van je schietuitje: de enige die geraakt wordt, is de schietschijf!

Verschillende onderdelen

‘Schot in de roos’ bestaat uit drie verschillende schietonderdelen: handboogschieten, buksschieten, pistoolschieten. Allemaal vragen ze om hun eigen behendigheden en hebben ze hun eigen bijzonderheden, maar één ding hebben ze allemaal gemeen: oefening baart kunst! Na een paar keer schieten zul je écht merken dat het steeds beter gaat. En met de aanwijzingen van onze instructeurs schiet iedereen wel een keer raak.

Praktische informatie

Je kunt ‘Schot in de roos’ bij ons boeken vanaf 10 personen. Daarmee is het een perfecte activiteit voor een bedrijfsuitje, vriendenweekend, vrijgezellenfeest of een familiedag. We organiseren het vaak op Outdoorpark Overberg, maar als je een andere locatie in gedachten hebt, kunnen we altijd kijken of we dat voor je kunnen regelen. Het uitje duurt ongeveer 1½ uur.

Andere activiteiten van Sport Totaal