Archery tag

Het kan nu, boogschieten op bewegende doelen. En je familie en vrienden zijn de vrijwilligers!

Maar pas op ze schieten terug! Zorg dat je ze voor bent. Iedereen heeft een pijl en boog! Wie van jullie is de scherpste schutter?

Archery tag houdt het midden tussen paintballen en het bij velen bekende trefbal. De pijlen zijn voorzien van foampunt, verder draag je uiteraard een  masker om je gezicht af te schermen. Echte slachtoffers zullen er dus niet vallen!

Maar het is zenuwslopend en super spannend!

Reserveren

Doelgroep: Bedrijven, vrijgezellengroepen, verenigingen en families
Prijzen: Op aanvraag
Aantal deelnemers: Vanaf 8 personen & vanaf 12 jaar
Locatie: Het Fort aan de Buursteeg nabij Veenendaal. Of andere locaties in overleg
Duur: ca. 1,5 tot 2,5 uur

Het ``jachtseizoen`` is geopend, speel Archery tag bij ons op het Outdoorpark

Er zijn meerdere spelvormen mogelijk. Verstop je achter de bunker van jouw team of schiet punten door de targets uit het doelpak te schieten. Vang jij een pijl van de tegenstanders scoor je extra punten. Wie van jullie lukt het om pijlen te zoeken, zich te verstoppen, punten  te scoren en de tijd te nemen om goed te richten terwijl anderen op jou jagen. Spanning ten top! Wordt het rennen of verschuilen. Speel je het spel slim en ga je voor de punten? Let op je team genoten!

Archery tag op Outdoorpark Overberg of Fort aan de buursteeg

Voel je Robin Hood of kruip in de huid van  Oliver Queen de hoofdrol speler uit de bekende serie Arrow. Dat kan op ons Outdoorpark Overberg maar het kan ook bij Fort aan de Buursteeg. Dat wordt nog lastig kiezen want het zijn 2 super locaties.

alle ingredienten aanwezig voor het tofste uitje van dit jaar. Jullie dag uit zal nog vaak onderwerp van gesprek zijn.

Wil je jullie strijd afsluiten met een borrel of passend Diner dan kan zelfs dat. We brengen jullie graag in contact met de medewerkers van het Bosrestaurant te Overberg of De Grebbelounge bij het Fort. 

Andere activiteiten van Sport Totaal