Assortiment behendigheidsspelen

Hulp nodig, speciale verzoeken of een offerte op maat? Bel 0318-510617

Maatwerk bedrijfsuitje, alles is mogelijk!

Bij Sport Totaal weten we als geen ander hoeveel positieve impact een leuk bedrijfsuitje kan hebben op de sfeer op de werkvloer. En wil niet iedereen iedere dag met plezier naar z’n werk? Precies! Reden genoeg om ook dit jaar in te zetten op een onvergetelijke dag – en daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. Onze ervaren instructeurs hebben namelijk niet alleen plezier hoog in het vaandel staan, maar ook de veiligheid. En alsof dat nog niet genoeg is, vinden ze het ook nog eens geen enkel probleem om rekening te houden met individuele verschillen tussen jou en je collega’s. Zo zorgen ze ervoor dat iedereen voldoende uitdaging krijgt, van de meest doorgewinterde sportliefhebber tot die ene collega die toch liever naar de bios gaat.

Om ervoor te zorgen dat jullie als groep jullie doelen bereiken, stellen we in overleg, op basis van jullie wensen, een programma samen waarvan jullie onderling een flinke boost krijgen. Op de dag zelf zorgen onze ervaren instructeurs er vervolgens voor dat iedereen wordt uitgedaagd en dat de communicatie soepel verloopt. Zodat jullie de volgende dag (of na het weekend) weer met veel plezier naar je werk gaan!

Ook wat betreft locatie zijn er vele mogelijkheden. Een activiteit op een van onze outdoorparken of op een andere locatie, in overleg vinden we de perfecte plek!

Waarom een bedrijfsuitje bij Sport Totaal?

Bij ons staat niet alleen het plezier centraal, maar ook de veiligheid. Onze ervaren instructeurs zijn experts in het creëren van een veilige, uitdagende en vooral leuke omgeving waarin iedere collega zich op zijn gemak voelt. Of je nu de sportieve uitdaging zoekt of liever een lichtere activiteit onderneemt, wij zorgen ervoor dat het programma perfect aansluit bij de wensen en behoeften van jullie team.

We begrijpen dat elk team uniek is. Daarom werken we nauw samen met jullie om een programma op maat te stellen dat inspeelt op jullie specifieke doelen. Dit resulteert in originele bedrijfsuitjes die niet alleen leuk zijn, maar ook bijdragen aan betere communicatie en samenwerking binnen het team. Teambuilding staat centraal.

Of jullie nu voorkeur hebben voor een dag vol actie op een van onze outdoorparken of ergens anders; wij vinden altijd de perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje. Flexibiliteit en klantgerichtheid staan bij ons hoog in het vaandel, dus we denken graag met jullie mee over de invulling van deze speciale dag.

Maatwerk en Teambuilding voor grote en kleine groepen

Of je nu deel uitmaakt van een grote organisatie of een klein team, een bedrijfsuitje kan wonderen doen voor de teamgeest en de algehele sfeer op de werkvloer. Bij Sport Totaal begrijpen we dit als geen ander en bieden we op maat gemaakte uitjes aan die zowel grote als kleine groepen een onvergetelijke ervaring bezorgen. Bij Sport Totaal plaatsen we plezier en veiligheid op de eerste plaats. Onze ervaren instructeurs zijn erop gericht om een veilige, uitdagende en vooral leuke omgeving te creëren. Dit geldt voor zowel bedrijfsuitjes voor grote groepen als bedrijfsuitjes voor kleine groepen. Het maakt niet uit hoe divers jullie team is, wij zorgen ervoor dat iedereen zich betrokken en uitgedaagd voelt.

Elk team is uniek, en daarom zetten wij ons in om een bedrijfsuitje op maat te bieden. We stemmen het programma af op jullie specifieke doelen om zo niet alleen een plezierige, maar ook een nuttige ervaring te bieden die de communicatie en samenwerking binnen het team verbetert. Of jullie nu op zoek zijn naar een actief bedrijfsuitje voor grote groepen of een intiemer bedrijfsuitje voor kleine groepen, wij hebben de expertise in huis om het te realiseren.