Djembé, percussie en dans

Wedden dat niemand uit de groep stil kan blijven staan tijdens deze supervrolijke workshop? Misschien staan jullie aan het einde zelfs wel allemaal mee te zingen met de muziek. Niet zo gek ook: alles draait om het ritme bij deze activiteit, met als uitgangspunten de djembé, percussie en dans. Let op onze woorden: hier komt zelfs de stijfste hark van in beweging!

Reserveren

Doelgroep: Bedrijven, scholen, verenigingen, families en vrijgezellenfeesten
Prijzen: Op aanvraag
Aantal deelnemers: Vanaf 20 personen
Locatie: Outdoorpark Overberg of andere locaties in overleg
Duur: ca. 2 uur

De magie van het ritme

Ken je dat? Dat er een optocht met grote trommels voorbijkomt tijdens een dorpsfeest of feestdag, en dat je dan automatisch mee begint te tikken met je voeten? Dat je hoofd meeknikt met de muziek, dat je heupen van links naar rechts beginnen te bewegen en dat je wel móét klappen, gewoon, omdat het zo lekker klinkt? Als je dat ook weleens hebt gehad, dan weet je wat de magie van het ritme is: je kunt je er eigenlijk alleen maar aan overgeven. En dat is precies wat je tijdens deze muzikale workshop met djembé, percussie en dans gaat doen.

Ontstressen door muziek

De workshop met djembé, percussie en dans wordt gegeven door ervaren muziekdocenten die al jarenlang werken met het ritme. En dat hoor je! Ze weten de deelnemers keer op keer op een enthousiaste en positieve manier te stimuleren tot expressieve, vrolijke activiteiten waarmee iedereen zichzelf en elkaar verbaast. Het onderlinge teamgevoel wordt er enorm door versterkt, en als er binnen de groep sprake is van begrenzende verwachtingspatronen, dan worden die door de muziek – haast magisch – doorbroken. Niet voor niets ervaren de deelnemers deze workshops als bevrijdend, ontladend en ontstressend.

Djembé, percussie en dans voor iedereen

Omdat het groepsgevoel zo gebaat is bij deze workshop, wordt de activiteit vaak geboekt door bedrijven, bij wijze van teambuilding of bedrijfsuitje. Maar ook families, vriendengroepen, vrijgezellenfeesten, scholen en verenigingen zijn natuurlijk van harte welkom bij de workshop. Iedereen haalt er iets uit van zijn gading, waardoor het een hartstikke geschikt uitje is voor allerlei verschillende groepen. Swing je mee?

Neem contact met ons op voor een offerte op maat als je nu al zin hebt in de magie van het ritme. We denken graag met je mee over de mogelijkheden!

Andere sporttotaal activiteiten