Bootcamp

Voor de echte sportliefhebbers en fitgirls onder ons hebben we bij Sport Totaal een lekker actief uitje ontwikkeld: de bootcamp. Het is leuk, uitdagend en misschien een tikkie aan de zware kant, maar wees niet bang: ook als je liever op de bank hangt, zorgen we dat je op jouw niveau mee kunt komen met de rest van de groep.

Reserveren

Doelgroep: Bedrijven, scholen, verenigingen
Prijzen: Op aanvraag
Aantal deelnemers: Vanaf 20 personen
Locatie: Outdoorpark Overberg of andere locaties in overleg
Duur: ca. 2 uur

Sportles in de buitenlucht

Tegenwoordig kun je in veel grote steden – en trouwens ook in steeds meer dorpen – meerdere keren per week een bootcamp volgen. Dat klinkt misschien intimiderend, maar een bootcamp is eigenlijk niet meer dan een gezamenlijke sportles in de buitenlucht. Het niveau van de les kun je vaak zelf bepalen, al is zo’n les meestal wel ietsje uitdagender dan wanneer je in je eentje sport. Maar is dat niet juist de charme van samen sporten: dat je je eigen grenzen verlegt?

Bootcamp bij Sport Totaal

Bij Sport Totaal vinden we bootcamps een geweldige uitvinding. Niet alleen om je conditie op peil te houden, maar ook omdat ze fantastisch zijn als bedrijfsuitje of groepsactiviteit. Zeg nou zelf: het is toch heerlijk om eerst lekker samen te bikkelen en daarna moe maar voldaan na te genieten met een welverdiende borrel in het café? We zien het vaak genoeg gebeuren: door dat heerlijke na-het-sporten-gevoel komt zelfs de grootste bankhanger van de bank af.

Sportief samenwerken

Extra leuk aan een bootcamp is dat er vaak een grote nadruk ligt op samenwerken. Je werkt dus niet alleen aan je eigen gezondheid, maar ook aan het groepsgevoel. De activiteiten die op het programma staan zijn daarnaast lekker divers en afwisselend, en gaan verder dan alleen maar saaie squats en burpees. Daardoor kan iedereen op zijn eigen niveau meedoen, en heb je bijna niet door dat je aan het sporten bent. Je maakt vooral plezier!

Wil jij je collega’s, vrienden of familie van de bank af krijgen met een bootcamp? Neem dan vandaag nog contact met ons op – we maken graag een offerte op maat voor je.

Andere activiteiten van Sport Totaal