Obstacle Challenge

Denkt iedereen bij spanning, grenzen verleggen, uitdaging, en doorzetten het eerst aan jou? Gebruiken je vrienden en jij eigenlijk nooit het woord vies? Schrikken jullie niet terug van een beetje zand of modder. Dan is onze Obstacle Run echt iets voor jullie.

Denken jullie dat je het gemakkelijk aankan? Kies dan voor het programma met de uitbreiding en kijk wie van jullie het droog weet te houden. Alleen voor stoere kerels? Zeker niet! Vlak de dames niet uit en laat je verrassen. Uitdaging, lol, en overwinning voor iedereen!

Reden genoeg om te gaan strijden om het parcoursrecord binnen jullie groep. Je kunt op onze super baan alleen ten strijde,  maar elkaar ook in teams uitdagen. Alleen dat team wint waarbij goede samenwerking hun grootste kracht zal zijn.

Reserveren

Doelgroep: Bedrijven, vrijgezellengroepen, verenigingen en families
Prijzen: Op aanvraag
Aantal deelnemers: Vanaf 10 personen
Locatie: Outdoorpark Overberg
Duur: Maatwerk

Zin in actie? Kom maar op!

We hebben een standaard programma. Maar je kunt ook kiezen over de uitbreiding met de Survivallbaan, of onze Water – oversteek. Welke uitbreiding durven jullie aan?

Kies dan voor de ultieme versie.  Dan daag je je Teammates pas echt goed uit. Menig mud-runners, zal jaloers zijn op de 100 meter lange survivalsloot vol met obstakels en de niet te versmaden oversteek die jullie dan te lijf gaan.

Onze Obstacle run is super als je van sportieve kleding, en sportschoenen houdt. Natuurlijk mag alles wat je draagt vies worden! Kies je voor een uitbreiding op het programma kan je nog nat worden ook. Of beter…… zal je nat worden? Want we gaan tot het spreekwoordelijke uiterste!

Tip: neem een vuiliszak mee, dan kan je in onze legertent je kleding wisselen!

Doen jullie de Luxe versie of kiezen jullie voor een Mix & Match activiteit?

Als je de Obstacle Run bij ons boekt, twijfelt voor de ultieme versie of een mix and match uitvoering, we denken graag met je mee over hoe we het evenement zo goed mogelijk voor je kunnen invullen. We kunnen spelelementen wisselen om het spel nog meer aan jullie wensen te laten voldoen. Maatwerk dat jullie dag echt uniek maakt. In samenwerking met het Bosrestaurant gevestigd aan hetzelfde adres is er zelfs catering mogelijk. Dus een echt compleet dagje uit!

Of je de Obstacle Run nu met je vrienden, familie of collega’s komt spelen.
Neem gerust contact met ons op om zo de mogelijkheden te bespreken.

Andere activiteiten van Sport Totaal