Fietstochten

Fietstochten

In de omgeving van Veenendaal maak je de mooiste fietstocht. Dwars door het bos, voorbij pittoreske plekjes, door groene gebieden en langs vrolijk kabbelende beekjes. De vogels vliegen je om de oren en kwetteren erop los, en misschien heb je zelfs wel het geluk dat je in de verte een hert ziet wegspringen. Voor welke route kies jij?

Als je bij Sport Totaal een fietstocht boekt, weet je zeker dat je langs de mooiste plekken in de omgeving fietst. Je kunt bij ons kiezen uit drie soorten fietstochten: De kano-fiets-combinatietocht, de Quiztocht en de Beleef ’t Veen-tocht.

Kano-fiets-combinatietocht

Voor de waterratten onder ons is er de kano-fiets-combinatietocht. Daarbij begin je in een Canadese kano en maak je een relaxte kanotocht van zo’n 2 uur (7 kilometer) door het Valleikanaal. Je eindigt bij de Zuidelijke Meentsteeg, waar je de kano verruilt voor een fiets. Daarmee rijd je 2 uur (15 kilometer) door de prachtige Veenendaalse natuur, en eindig je bij het beginpunt: zwembad De Vallei. Inbegrepen bij de prijs zijn de instructie, kano, een zwemvest, de fiets, plattegrond, noodenvelop, verzekering en het vervoer van de kano en de fiets naar het start- en eindpunt.

Quiztocht

De Quiztocht is een variant op de Beleef ’t Veen-tocht, maar dan zonder coördinaten! Alleen door de vragen op de quizlijst op te lossen kom je erachter welke kant je op moet. Daardoor duurt deze tocht iets langer dan de Beleef ’t Veen-tocht: 4 tot 5 uur. Het aantal kilometers is natuurlijk hetzelfde – mits je alle vragen goed beantwoordt 😉 En ook bij deze tocht zijn alle bovengenoemde zaken inbegrepen bij de prijs, plus uiteraard de quizlijst. Meer info vind je in het overzicht onderaan de pagina.

Beleef ’t Veen

De Beleef ’t Veen-fietstocht kun je starten bij onze locatie in Veenendaal of vanaf ons Outdoorpark in Overberg. De tocht duurt 3 tot 4 uur en bestrijkt ongeveer 18 kilometer – een prachtige route dwars door Veenendaal, waarbij je van alles leert over ’t Veen. Inbegrepen bij de prijs zijn de fiets, instructie, gps, een informatieboekje, de noodenvelop en de verzekering. Zie ook het overzicht onderaan deze pagina.

Extra informatie

Zin in een mooie fietstocht (en misschien ook wel een rondje kanoën) door de Veenendaalse natuur? Neem dan contact met ons op voor meer informatie – of boek vandaag nog!

 Beleef ’t VeenQuiztochtKano-fiets-combinatietocht
StartpuntSport Totaal of Outdoorpark OverbergSport Totaal of Outdoorpark OverbergZwembad De Vallei
EindpuntSport Totaal of Outdoorpark OverbergSport Totaal of Outdoorpark OverbergZwembad De Vallei
Duurca. 3-4 uurca. 4-5 uurca. 4 uur
Afstandca. 18 kmca. 18 kmca. 7 km kanoën + ca. 15 km fietsen
Inclusiefinstructie, fiets, gps, informatieboekje, noodenvelop en verzekeringinstructie, fiets, gps, informatieboekje, quizlijst, noodenvelop en verzekeringinstructie, kano, zwemvest, fiets, plattegrond, noodenvelop, verzekering en vervoer van de kano + fiets naar start- en eindpunt
2-5 personen€ 17 p.p.€ 21 p.p.€ 21 p.p.
6-10 personen€ 16 p.p.€ 20 p.p.€ 20.50 p.p.
11-15 personen€ 15 p.p.€ 19 p.p.€ 20 p.p.
16+ personen€ 14 p.p.€ 18 p.p.€ 19.50 p.p.

Andere activiteiten van Sport Totaal