Geocaching

Geocaching

Sluit je aan bij de grootste schattenjacht ter wereld! Want dat is in een notendop wat je doet bij geocaching: een schat zoeken. Bij Sport Totaal helpen we je op weg en laten we je kennismaken met alle ins en outs van deze supertoffe activiteit. Wedden dat je eenmaal thuis gelijk weer op pad wilt?

Kom jij ook schatzoeken bij Sport Totaal? Neem gerust contact met ons op over geocaching, of boek je uitje vandaag nog hieronder!

Geocaching voor beginners

Voor wie nog nooit van geocaching gehoord heeft, hebben we goed nieuws: het is helemaal niet zo ingewikkeld. Iedereen die ooit op zoek is gegaan naar een schat, weet in principe hoe het werkt. En hebben we dat niet allemaal weleens gedaan? Bij Sport Totaal krijg je de aanwijzingen over de locatie van de schat via een gps-device, en aan de hand van de coördinaten ga je vervolgens op zoek naar de vindplaats. Heb je de aanwijzingen goed opgevolgd? Dan hoef je alleen de cache nog te lokaliseren: een waterdichte doos waar een opdracht in zit. Gelukt? On to the next! Want geloof ons: deze vorm van schatzoeken is gevaarlijk verslavend!

Voor iedereen

Het leuke aan geocaching is dat iedereen het kan, van jong tot oud en van krantenjongen tot miljonair. Je hoeft er niet sportief of superslim voor te zijn, en het is ook helemaal niet erg als je niet zo goed bent in kaartlezen of topografie. Het enige wat je nodig hebt voor een geslaagde cache-tocht is een goed humeur en zin in een mysterie. O, en misschien wat fanatieke vrienden, collega’s of familieleden die net als jij staan te trappelen om te beginnen!

Andere activiteiten van Sport Totaal