Kies de gps-tocht die bij jullie past

Omdat we bij Sport Totaal gek zijn op de combinatie van natuur en de uitdaging die een gps-toestel biedt, kun je bij ons kiezen uit maar liefst vijf verschillende gps-tochten. Daardoor is er altijd een tocht die past bij de wensen van jou en je vrienden, familie of collega’s. Door goed te overleggen en samen de weg te bepalen, bereiken jullie uiteindelijk je doel!

Verschillende tochten

Utrechtse Heuvelrug-quiztocht

Bij onze eerste gps-tocht, de Utrechtse Heuvelrug-quiztocht, wandel je met je groep over de prachtige Utrechtse Heuvelrug. We hebben voor deze route de mooiste en rustigste plekjes uitgezocht, zodat jullie op je gemak kunnen genieten van de natuur. De tocht is niet al te lang, voert voornamelijk door bosgebied en is ook hartstikke leuk voor kinderen. Lukt het jullie om onderweg alle quizvragen te beantwoorden?

Heuveltjestocht

Onze tweede gps-tocht is de Heuveltjestocht, een all-time favourite bij onze klanten. Niet verwonderlijk, want jullie verkennen per step een prachtig parcours over de Utrechtse Heuvelrug. Vergeet tussen het afzetten door niet te genieten van alle natuur om jullie heen: de heuvels en mooie stukken natuur wisselen elkaar voortdurend af!

Beleef ’t Veen

Bij onze derde gps-tocht, Beleef ’t Veen, springen jij en je vrienden, familie of collega’s op de fiets om het centrum van Veenendaal te ontdekken. Aan de hand van het gps-toestel fietsen jullie langs de tien mooiste plekjes van het dorp, en in de informatiefolder vertellen we je waarom juist deze plekken zo bijzonder zijn. Zo leren jullie de omgeving op een laagdrempelige en leuke manier kennen.

GPS-tocht

Bos- en heidetocht

De bos- en heide-gps-tocht is ideaal om bijvoorbeeld met het hele gezin even uit te waaien. Het is namelijk een mooie wandeltocht die prachtig door het bos en over de heide leidt, maar die niet al te lang duurt: hooguit een uur of twee. Precies lang genoeg om je hoofd lekker leeg te maken! En omdat er onderweg genoeg te zien en te beleven is, zullen ook de kinderen zich niet vervelen.

Amerongse tocht

De Amerongse tocht, een wandeling, start bij Bosrestaurant Overberg, waar jullie kunnen verzamelen onder het genot van een kop koffie of thee. Als iedereen er is, krijgen jullie een mapje met alle benodigdheden voor de gps-tocht. De route leidt langs de Eenzame Eik, de Kolom (een herdenkingszuil), de Sint Andrieskerk, Kasteel Amerongen (waar jullie eventueel ook naar binnen kunnen), de Bovenpolder, de windmolen van Elst en de uitzichtpost in het bos. Tot slot wandelen jullie langs het Egelmeer terug naar Bosrestaurant Overberg. Tijd voor een lekkere beloning!

Andere activiteiten van Sport Totaal