Klootschieten Veenendaal

Dat Twente meer te bieden heeft dan Herman Finkers en FC Twente, dat wisten we natuurlijk allang. Wat dacht je bijvoorbeeld van de oeroude Twentse volkssport klootschieten? Eindeloos veel plezier en de slappe lach gegarandeerd – al was het alleen maar om de naam van het spel. Maar laat je daar vooral niet al te veel door afleiden, want voor je het weet hebben je medespelers gewonnen!

Reserveren

Doelgroep: Bedrijven, scholen, verenigingen
Prijzen: Op aanvraag
Aantal deelnemers: Vanaf 20 personen
Locatie: Outdoorpark Overberg of andere locaties in overleg
Duur: ca. 2,5 uur

Spoedcursus klootschieten in de omgeving Utrecht

Heb je nog nooit van klootschieten gehoord? Dan hebben we goed nieuws voor je, want we kunnen het spel in slechts één zin voor je samenvatten: het gaat erom dat je de kloot – een met lood verzwaarde houten bal – zo ver mogelijk van je af gooit. That’s it! Als je dat gedurende het hele spel volhoudt, en het parcours dus in zo min mogelijk worpen aflegt, ben jij aan het einde van de dag de kampioen klootschieten. En bij Sport Totaal betekent dat: eeuwige roem en een oorverdovend applaus van je medespelers!

Iedereen kan meedoen met klootschieten

Het leuke aan klootschieten is dat het geschikt is voor een heel brede groep mensen. Het maakt dus niet uit met wie je komt, aan dit spel kan iedereen meedoen. Ja, ook die ene tante die helemaal niet van sport houdt. En zelfs je collega die meer van het shoppen dan van sporten is. Klootschieten is namelijk net zo intensief als je het zelf maakt. Als je een beetje kunt gooien, kom je al een heel eind. Ideaal dus als activiteit voor diverse groepen, zoals een familiedag, een bedrijfsuitje of een vriendenweekend.

Durf jij bij ons te komen kijken hoe het gesteld is met jouw Twentse skills? En durf je je familie, vrienden of collega’s uit te dagen voor een rondje klootschieten? Neem dan snel contact met ons op om de mogelijkheden voor groepen te bespreken. Of boek jullie uitje vandaag nog!

Andere activiteiten van Sport Totaal