Kanokinderfeestje

Hiep, hiep, hoera! Gefeliciteerd met je verjaardag! Zo’n bijzondere dag wil je natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan – en dat snappen we bij Sport Totaal hartstikke goed. Dus waarom organiseer je dit jaar geen superspetterend kanokinderfeestje?

Reserveren

Doelgroep: kinderen met een zwemdiploma
Starttarief (5 personen): € 75,00
Extra deelnemer: € 13,00
Start- en eindpunt: Zwembad de Vallei/ Hugo’s Pannekoeken

Een kanokinderfeestje met al je vrienden of vriendinnen

Tijdens een kanokinderfeestje van Sport Totaal stappen jij en je vrienden of vriendinnen in groepjes van twee of drie in heuse Canadese kano’s om een middagje lekker over het water te varen. Zeker weten dat er daarbij gelachen gaat worden, want er zit vast wel een vriend(in) tussen die het niet kan laten om de anderen nat te spetteren met zijn of haar peddel. En zoals je al gauw zult merken, is het nog best lastig om te sturen als je in een kano zit. Kwestie van tijd voordat de eerste boot in het riet zit!

Veilig varen

Bij Sport Totaal vinden we het niet alleen heel belangrijk dat jullie het allemaal naar jullie zin hebben, maar ook dat jullie goed voorbereid en veilig aan jullie kanokinderfeestje beginnen. Voor vertrek krijgen jullie daarom een duidelijke uitleg en handige tips voor onderweg van een van onze ervaren instructeurs. Eigenlijk kan het dan al niet meer misgaan, maar voor de zekerheid geven we jullie ook nog elk een zwemvest, om in de kano aan te trekken. Áls de kano dan omslaat, zinken jullie in elk geval niet.

Kanodiploma

Hebben jullie het kanokinderfeestje overleefd en zijn jullie allemaal met droge kleren bij het eindpunt aangekomen? Supergoed! Dan krijgen jullie als kers op de taart een echt kanodiploma. Zo hebben jij én al je vrienden of vriendinnen voor altijd een leuk aandenken aan je verjaardag! Enne… bij zo’n feestelijk moment hoort natuurlijk wat lekkers. Tip van Sport Totaal: de pannenkoeken van Hugo’s Pannenkoeken zijn héérlijk!

Zie jij zo’n kanokinderfeestje wel zitten en durf je het aan om samen met je vrienden of vriendinnen te gaan peddelen? Geef ons dan vandaag nog een seintje, dan denken we met je mee over hoe we jouw feestje kunnen transformeren tot het leukste feestje van het jaar!

Andere activiteiten van Sport Totaal