Natuurlijk samenwerken

Teamwork en communicatie zijn misschien wel de belangrijkste eigenschappen voor een geslaagde samenwerking in het bedrijfsleven. En dat is precies waar onze activiteit ‘Natuurlijk samenwerken’ om draait. Het doel: nóg beter samenwerken en communiceren, en uiteindelijk met je team een zo hoog mogelijke toren bouwen. Al betekent dat trouwens niet dat dit uitje alleen voor collega’s bedoeld is. Allesbehalve! Want ook voor families, schoolklassen en sportteams kan het superwaardevol zijn om eens een dagje intensief samen te werken.

Reserveren

Doelgroep: Bedrijven, scholen, verenigingen en families
Prijzen: Op aanvraag
Aantal deelnemers: Vanaf 20 personen
Locatie: Outdoorpark Overberg of andere locaties in overleg
Duur: ca. 2,5 uur

‘Natuurlijk samenwerken’ bij Sport Totaal

Iedereen kent het spelletje Jenga wel. En als je het onverhoopt toch nog nooit gespeeld hebt, dan zijn de regels gelukkig simpel: je moet rechthoekige houten steentjes op zó’n manier uit een toren halen dat de toren niet omvalt. Ook bij ‘Natuurlijk samenwerken’ gebruiken we Jengastenen – alleen moet je de toren bij ons niet uit elkaar halen, maar juist in elkaar zetten. Alle teams krijgen aan het begin van het spel 30 bouwstenen en kunnen bij elke opdracht extra stenen verdienen. Als alle opdrachten gespeeld zijn, wint het team dat de hoogste toren weet te bouwen.

Hernieuwde teamenergie

Het huidige record voor de hoogste Jengatoren staat op een toren van maar liefst 32 lagen. Het team dat ‘Natuurlijk samenwerken’ wint, gaat ervandoor met de hoofdprijs: eeuwige roem, een oorverdovend applaus van je collega’s, vrienden of familieleden, en als klap op de vuurpijl een fles heerlijke champagne! Maar misschien is hetgeen wat álle deelnemers mee naar huis nemen nog wel mooier dan de hoofdprijs: hernieuwde teamenergie, superveel onderlinge verbinding en extra vertrouwen in de groep. Daar kan toch geen champagne tegenop?

Kan jouw team, vriendengroep of familie ook wel een portie teamspirit gebruiken? Of vind je het gewoon leuk om met z’n allen een uitdaging aan te gaan? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat voor ‘Natuurlijk samenwerken’. We denken graag met je mee over de beste invulling van jullie dag.

Andere activiteiten van Sport Totaal