Elektrische fietsen

Wil jij je grenzen eens lekker verleggen en net die ene fietstocht maken, maar is hij eigenlijk iets te lang. Fiets je liever met een duwtje in de rug. Dan maak je het op jouw dagje uit toch gewoon een beetje gemakkelijker.  

Zo worden alle activiteiten voor iedereen een ontspannen feestje

Onze Vogue elektrische fietsen zien er lekker fris uit. Daarbij rij je ook nog eens heerlijk soepel over echt alle fietspaden. Hou er rekening mee dat op de Utrechtse Heuvelrug waanzinnig mooie routes liggen. Maar dat daar ook soms ook best pittige routes bij zitten.

De prettige voorwielmotor helpt je er soepel overheen.

Met een zeer ruime actieadius ben je echt een dagje uit.

Prijzen

Huuritem Prijs
Huur elektrische fiets – 1 dag € 23,00
Huur elektrische fiets – 1 weekend (vrijdagmiddag tot maandag morgen) € 46
voor de huur van een midweek of volledige week hanteren wij afwijkende voorwaarden.
Huur Garmin Edge 800 (gps) + € 15

Elektrische fietsen, altijd fietsen met de wind mee.

Huur je een elektrische fiets bij Fietsverhuur Veenendaal, dan weet je zeker dat je goed voorbereid en ontspannen rondrijdt.

We hebben gekozen voor een vlot damesmodel en hebben deze in diverse framehoogtes. De meeste heren zullen het niet zeggen maar genieten graag van de luxe opstap die de dames altijd al hebben.

Zo is er dus toch een fiets voor iedereen. De krachtige accu zit natuurlijk vol bij de start. Aan jullie de uitdaging er een route bij te vinden waarbij deze echt leeggereden wordt.

Schakel de motor nog eens extra bij waar nodig en versnel op de authentieke manier het trapgedeelte van de aandrijving. Zo is het altijd ontspannen fietsen. Geniet van de rust en de wind die altijd in de rug is. Dat is hij of je nu op de heen of terugweg bent!

Jij kunt nu kiezen uit alle routes die je wilt rijden.

Het fijne aan de elektrische ondersteuning is dat je niet hoeft te letten op het hoogte verschil, waar menige dagelijkse fietser in onze omgeving ook maar niet aan wennen kan.

Je kunt nu tijdens jouw dagje uit al die locaties aandoen die jij al langer wil bezoeken. Onderzoek de heuvelrug van haver tot gort. Want de veelzijdigheid daarvan is het ontdekken  echt waard. Natuurlijk kunnen wij je adviseren over leuke horeca als stop onderweg. Je kunt een combinatie  maken met onze kanoverhuur of kies een van de routes die we klaar hebben liggen. Heb je nu nog geen inspiratie gevonden? Dan kan je ook voor een van onze speciale arrangementen kiezen: Maak een combinatie met ons aanbod bij “de Veense Haven” of reserveer een leuke activiteit op het Outdoorpark voor de afwisseling onderweg. Zo kijk je later terug op een geslaagd uitje of compleet weekend weg met vrienden, een tof bedrijfsuitje of een ontspannen familiedag.

Ben je toe aan een ontspannen uitje op de Utrechtse Heuvelrug? Huur je elektrische fiets dan vandaag nog, of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Andere activiteiten van Sport Totaal