De fiets is wat ons betreft het ultieme vervoermiddel om de natuur van de Utrechtse Heuvelrug te ontdekken en ervaren. Het is niet voor niets dat ons kikkerlandje een van de populairste fietsbestemmingen van Europa is: ons landschap heeft ontzettend veel te bieden, en je ziet al dat natuurschoon nu eenmaal beter vanaf het zadel dan vanuit de auto. Heb je zin in een tochtje dwars door de bossen en langs open plekken vol flora en fauna? Sport Totaal helpt je met de fietsverhuur aan het beste rijwiel voor jouw plannen.

Hieronder vind je al onze fietsverhuur!

Fietsverhuur

Mouintainbike-verhuur

Door de groene bossen van de Utrechtse Heuvelrug crossen!

Fietstochten

Toerfietsverhuur

Ontspannen een dagje de natuur ingaan!

E-chopper

Modern, ecologisch verantwoord én geruisloos genieten!

Elektrische fietsen

Ben je toe aan fietstocht met wind in de rug op de heen en de terug weg?

Mountainbiketocht

Mountainbike-tocht

Sportief genieten van de prachtige omgeving!

Stepverhuur

Steptochten

Naast de beenspieren ook de lachspieren trainen!

Kano-tochten

Combinatietochten

Voortbewegen op het land én op het water!

Toerfietsverhuur

Fietstocht

Zin in een mooie fietstocht door de Veenendaalse natuur?

Fietstaxi

Fietstaxi

Een prachtapparaat vol potentieel fietsplezier!

Steptocht

Stepverhuur

Een stoer alternatief voor de fiets!

Velocipede

Specials

Dé origineelste manieren van vooruitkomen op wielen!

Mountainbike-clinic

Mountainbike-clinic

De perfecte combinatie van theorie en praktijk!

Fietsverhuur bij Sport Totaal

Misschien wil je als bedrijfsuitje een dagje met je collega’s door de modder crossen. Misschien ben je meer van de toertochtjes en wil je van dorp naar dorp trappen terwijl je bijkletst met je familie en onderweg een picknickpauze inlast. Misschien wil je het eens over een andere boeg gooien en ga je terug naar je jeugd met een dagje steppen. Wat je plannen ook zijn, wij hebben de tools die je nodig hebt. En die verhuren we graag aan je.

Mountainbike

Ben je op zoek naar avontuur? Dan word je vast blij van onze mountainbike-opties. Voor ervaren mountainbikers hebben we een hele rits aan goed onderhouden mountainbikes, klaar om de bossen mee in te gaan. Liever onder begeleiding op pad? Dat kan ook, met onze mountainbiketochten. Daarmee weet je zeker dat je een mooie route fietst. Heb je nog niet zo vaak gereden, of zitten er beginners in je groep? Boek dan een mountainbikeclinic: 1 à 2 uur bomvol theorie en oefeningen, waar ook gevorderde rijders trouwens profijt van zullen hebben!

Toerfiets

Voor de natuurgenieters bieden we vanuit onze fietsverhuur ook toerfietsen aan. Perfect voor een rustige fietstocht over de Utrechtse Heuvelrug, met vrienden of familie. We hebben zowel dames- als herenmodellen in drie verschillende maten op voorraad, zodat er altijd een fiets bij zit die bij je past. Of huur een tandem! Dan weet je zeker dat het een onvergetelijke dag wordt.

E-chopper

De e-chopper heeft flair en is stoer: een moderne scooter met brede banden waarmee je volledig elektrisch – en dus geruisloos! – over de prachtige fietspaden van de Utrechtse Heuvelrug zoeft.  Dus modern en ecologisch verantwoord, binnen een ruime actieradius doen waar je zin in hebt!

Step

Misschien is het niet het eerste waaraan je denkt bij fietsverhuur, maar onze steps zijn razend populair! Ze zijn speciaal gemaakt om hobbelige bospaadjes te trotseren, dus hartstikke geschikt om de omgeving van Veenendaal mee te verkennen. Huur ze los, boek een steptocht over een prachtig bosparcours, of combineer het steppen met een kabbelend kanotochtje. Wedden dat je straks niet anders meer wilt?

Fietstaxi

Last but not least bieden we vanuit onze fietsverhuur ook fietstaxi’s aan, een voertuig dat gegarandeerd plezier en hilariteit oplevert. Je kunt de fietstaxi het best vergelijken met een skelter, waarop ruimte is voor maar liefst vier personen. Als dat geen leuk dagje uit wordt, dan weten wij het ook niet meer!

Of je nou voor één, twee of zelfs vier wielen gaat, bij onze fietsverhuur weet je zeker dat je een spetterende fietsdag te wachten staat. Bekijk hieronder ons volledige aanbod en boek vandaag nog jouw voorkeursfiets!