Fietstaxi

Was jij vroeger ook zo gek op skelteren? Reed je met gemak de halve buurt door op je vrije woensdagmiddag? Dan hebben we goed nieuws voor je, want skelteren is écht niet alleen voor de kinderen. Maak kennis met de fietstaxi! Dit prachtapparaat vol potentieel fietsplezier is exclusief te huur via onze fietsverhuur.

Reserveren

Doelgroep: Bedrijven, scholen, verenigingen
Prijzen: Op aanvraag
Aantal deelnemers: Vanaf 20 personen
Locatie: Outdoorpark Overberg of andere locaties in overleg
Duur: ca. 2 uur

Fietstaxi bij Sport Totaal

Eigenlijk is onze fietstaxi een soort superskelter. Want waar je maar in je eentje op een skelter kunt zitten, passen er op een fietstaxi maar liefst víér personen. Er kan ook een aanhanger achter worden gehangen, waarop nog meer mensen plaats kunnen nemen – en alsof dat nog niet genoeg is, heeft de fietstaxi niet één, maar zelfs twéé sturen! Als dat maar goed gaat…

Fietsen op de Utrechtse Heuvelrug

Je kunt je voorstellen dat een dagje met de fietstaxi gegarandeerd plezier en hilariteit oplevert. Of je nou met familie, vrienden of je collega’s (perfect bedrijfsuitje!) op het rijwiel stapt, je weet zeker dat er gelachen gaat worden. Maar dat is nog niet alles, want je kunt natuurlijk ook ergens naartoe. En laat Sport Totaal nou net in een van de mooiste regio’s van Nederland zitten! Dat betekent dat je met de fietstaxi niet alleen ontzettend veel plezier kunt beleven, maar ook kunt genieten van het prachtige natuurschoon van de Utrechtse Heuvelrug.

Centraal gelegen verhuurlocatie

Als je een fietstaxi huurt bij Sport Totaal, kun je die lekker centraal in Nederland afhalen. Onze hoofdlocatie zit op het industrieterrein van Veenendaal, en we hebben ook een afhaalpunt op Outdoorpark Overberg. Beide locaties liggen supercentraal en zijn goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Waar wacht je nog op? Terug naar je jeugd met de superskelter!

Wil je meer informatie over de fietstaxiverhuur, of een offerte op maat? Neem dan contact met ons op – we denken graag met je mee. Gelijk boeken? Dat kan natuurlijk ook!

Andere activiteiten van Sport Totaal