Mountainbikeclinic

Heb je behoefte aan meer uitdaging bij het mountainbiken? Wil je lekker door de bossen crossen, maar ook beter worden in de sport en de fijne kneepjes van het vak leren? Dan is de mountainbikeclinic van onze fietsverhuur precies wat je zoekt: onder leiding van een instructeur in groepsverband fietsoefeningen uitvoeren terwijl je getrakteerd wordt op allerlei slimme mountainbikeweetjes en -feiten. De perfecte combinatie van theorie en praktijk – en dé basis voor eindeloos fietsplezier.

Reserveren

Doelgroep: Iedereen!
Starttarief (max. 4 deelnemers): €180,-
Extra deelnemer: €45,- p.p.
Locatie: Outdoorpark Overberg

Mountainbikeclinic bij Sport Totaal

Bij Sport Totaal stemmen we een mountainbikeclinic af op het niveau en de wensen van de groep. Dat vinden we belangrijk, want bij ons staat plezier centraal. Niet alleen voor de beginners, maar ook voor de gevorderden. En die kunnen wat ons betreft prima samen in één groep: we zorgen er altijd voor dat elke deelnemer aansluiting vindt bij de oefeningen en theorie die we behandelen. Alleen op die manier gaat iedereen na afloop immers met een voldaan gevoel naar huis.

Wat komt er aan bod tijdens de clinic?

Een mountainbikeclinic duurt bij ons 1 of 2 uur, afhankelijk van de wensen van de groep. Tijdens die 1 of 2 uur doen we een aantal pittige oefeningen op een gevarieerd terrein, afgewisseld door kleine stukjes theorie. Er is meer dan genoeg tijd en ruimte om ervaring op te doen op en rond het parcours. Lukt het je bijvoorbeeld om de hindernissen te passeren? Is je hand daarvoor vast genoeg, en heb je voldoende discipline?

Individuele aandacht

Onze ervaren mountainbike-instructeurs geven de clinics in kleine groepen. Daardoor is er veel ruimte voor individuele aandacht en coaching. Op die manier kan iedere deelnemer zich optimaal ontwikkelen, ongeacht zijn of haar niveau. Met als resultaat: een supergezellige en sportieve middag, waarin iedereen het beste uit zichzelf haalt!

Wil je meer weten over onze mountainbikeclinic, of wil je een offerte op maat, bijvoorbeeld omdat je je eigen fiets wilt gebruiken tijdens de clinic? Neem dan gerust contact met ons op – we denken graag met je mee over de beste invulling van jouw ideeën. Gelijk een clinic boeken kan natuurlijk ook! Zien we je snel?

Andere activiteiten van Sport Totaal