Toerfietsverhuur

Wil je de Utrechtse Heuvelrug op je gemakje ontdekken? Of ben je op zoek naar een ontspannen activiteit voor een familiedag, een bedrijfsuitje of een weekend met vrienden? Kom dan een toerfiets huren bij Sport Totaal. Daarmee beleef je gegarandeerd een heerlijke dag midden in de natuur, met veel ruimte voor je eigen ideeën.

Prijzen

HuuritemPrijs per fietsPrijs met kinderzitje
Huur toerfiets – 1 dag€ 11,50€ 15
Huur toerfiets – 1 weekend (vrijdagmiddag tot maandagochtend)€ 26€ 35
Huur toerfiets – 1 midweek (maandagochtend tot vrijdagmiddag)€ 26€ 35
Huur toerfiets – 1 week€ 50€ 65
Huur tandem – 1 dag€ 22 
Huur tandem – 1 weekend (vrijdagmiddag tot maandagochtend)€ 49 
Huur tandem – 1 midweek (maandagochtend tot vrijdagmiddag)€ 49 
Huur tandem – 1 week€ 100 
Huur Garmin Edge 800 (gps)+ € 15 

Toerfiets huren bij Sport Totaal

Wie bij het woord ‘toerfiets’ gelijk aan pensionado’s denkt, zit er helemaal naast. Want ook van onze klanten onder de zestig (wat? onder de twintig, zelfs!) krijgen we superenthousiaste reacties over onze toerfietsverhuur. En dat snappen we bij Sport Totaal eigenlijk heel goed, want wat is er nou fijner dan de deur achter je drukke baan of huishouden dichttrekken en even een dagje rustig de natuur in gaan? Daar hoef je wat ons betreft echt niet gepensioneerd voor te zijn!

Voor iedereen een fiets op maat

Als je een toerfiets huurt bij Sport Totaal, zorgen we ervoor dat de fiets helemaal bij je past. We hebben dames- en herenfietsen in drie verschillende maten, dus er is er altijd wel eentje waar jij lekker op zit. Liever een tandem? Geen probleem! Je haalt ze op bij onze hoofdlocatie, of op Outdoorpark Overberg. En als je eenmaal zit, dan kan het grote ontspannen beginnen! Schakel naar de goeie versnelling, sla links of rechts af en ontdek wat de prachtige Utrechtse Heuvelrug je allemaal te bieden heeft.

Picknick onderweg

Het fijne aan een fiets huren is dat je dag nog helemaal voor je openligt. De route, de snelheid en de tussenstops bepaal je helemaal zelf. In de omgeving van Veenendaal vind je genoeg leuke dorpjes met cafés en restaurants waar je een lekkere lunch kunt nuttigen. Maar je kunt natuurlijk ook thuis alvast wat eten klaarmaken en onderweg een zomerse picknick houden. Wedden dat je dan niet meer aan je to-dolijstjes denkt?

Zin om een dagje over de Utrechtse Heuvelrug te fietsen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, of boek je toerfiets vandaag nog!

Andere activiteiten van Sport Totaal