Stepverhuur

Wil je de Utrechtse Heuvelrug verkennen, maar ben je ook op zoek naar een fysieke uitdaging? Of vind je een dagje op een traditionele toerfiets gewoon niet spannend genoeg? Dan hebben we bij Sport Totaal de perfecte invulling voor je bedrijfsuitje, een familiedag of een vriendenweekend: onze stepverhuur. Slappe lach gegarandeerd!

Reserveren

Step klein 8 uur: €7,00

Step groot 8 uur: €8,50

Stepverhuur bij Sport Totaal

Stap met een groep volwassenen op een step, en ze worden in één klap allemaal weer kind. Bij de stepverhuur van Sport Totaal brengen we je hele groep dus terug naar hun kinderjaren, op stoere steps die tegen een stootje kunnen. Ze zijn speciaal gemaakt om de hobbelige paden in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug mee te trotseren – maar je kunt er ook prima mee terecht op de weg.

Onderweg

Steppen vraagt natuurlijk wat meer fysieke inspanning dan fietsen. Aan fietsen zijn we allemaal gewend, maar de stepbeweging zit nog niet per definitie in ons systeem ingebakken. Toch kun je de stepverhuur ook voor je wat minder actieve collega, vriend of familielid heel aantrekkelijk maken. Stippel bijvoorbeeld een route uit met lekker veel koffiepauzes, bezienswaardigheden en tussenstops bij lokale cafés, of organiseer een ouderwetse picknick! Als iedereen wat lekkers meeneemt, kan er daarna weer fanatiek gestept worden.

Praktische informatie

Bij de stepverhuur van Sport Totaal kun je zowel kleine steps als grote steps huren, waarbij een kleine step € 7 kost en een grote step € 8,50. Dat betekent dat iedereen bij ons onbezorgd op pad kan – lengte speelt helemaal geen rol. We verhuren de steps per dag, in blokken van 8 uur. Tijd genoeg dus om de Utrechtse Heuvelrug te verkennen! Je kunt ook kiezen voor een steptocht, waarbij wij het parcours bepalen, of boek een kano-step-combinatietocht. Voor als je nóg meer uitdaging zoekt.

Ben jij klaar om je fietservaring naar the next level te brengen bij ons stepverhuur? En spring je met je collega’s of familie gezellig op de step? Neem contact met ons op voor een offerte op maat, of boek je uitje vandaag nog!

Andere activiteiten van Sport Totaal