Mountainbiketocht

Wie graag een lekker stuk wil mountainbiken in de bossen, maar de Utrechtse Heuvelrug (nog) niet zo goed kent, zit bij Sport Totaal helemaal goed. Bij onze fietsverhuur boek je namelijk heel eenvoudig een mountainbiketocht mét gids. Superhandig, want onze ervaren gidsen kennen de omgeving van Veenendaal op hun duimpje en weten precies welke prachtige route het beste past bij jouw groep en jullie wensen. Klaar? Fietsen maar!

Reserveren

Starttarief (minimaal 5 deelnemers): € 175,00
Extra deelnemer: € 35,00
Inclusief: mountainbike met helm en gevulde bidon, begeleiding tijdens de tocht, verzekering en vignet
Niet inbegrepen: reiskosten, locatie-/eventuele stroomkosten en cateringkosten

Mountainbiketocht op de Utrechtse Heuvelrug

Mountainbiken is op de Utrechtse Heuvelrug een feestje. Niet voor niets trekken er in de lente en in de zomer een heleboel mensen op uit om er lekker door de bossen te crossen. In de herfst trakteert de natuur je keer op keer op een prachtig kleurenspel, en zelfs in de winter komen mountainbikers er ruim aan hun trekken. Reden genoeg dus om een sportieve outfit aan te schieten en een actief dagje te plannen op de fiets. Tijdens een mountainbiketocht van ongeveer 3 uur rijdt onze gids met je mee en vertelt hij of zij je precies waar je heen moet voor de mooiste plekjes!

Voor alle wensen en niveaus

Wat de gidsen van Sport Totaal zo goed en prettig maakt, is dat ze de mountainbiketocht precies afstemmen op de wensen en het niveau van de groep. Natuurlijk weet hij of zij ook alles van de mountainbikes die je huurt voor de tocht, zodat hij ze bij pech onderweg gelijk kan oplappen (al hopen we natuurlijk dat dat niet nodig zal zijn!). Als je wilt, helpt de gids je de fiets af te stellen op jouw lichaamslengte en zorgt hij of zij ervoor dat ook al het toebehoren goed is ingesteld. Fiets je liever met je eigen mountainbike? Ook geen probleem.

Heb je zin in een actief dagje op de Utrechtse Heuvelrug en wil je een mountainbiketocht regelen voor jou en/of een groep? Neem dan contact met ons op – of boek de tocht vandaag nog! 

Andere activiteiten van Sport Totaal