Steptocht

Steptochten

Begin je been- en lachspieren maar vast te trainen, want een steptocht via Sport Totaal levert je gegarandeerd een vrolijke fysieke uitdaging op! Ideaal voor een bedrijfsuitje, voor een dagje weg met vrienden, voor een gezellig familieweekend, of gewoon omdat je er zin in hebt!

Klaar voor een steptocht die zijn weerga niet kent? Zin om de mooiste plekjes van de Utrechtse Heuvelrug op een superkek rijwiel te verkennen? Neem dan vooral contact met ons op over de mogelijkheden – we maken graag een offerte op maat voor je. Gelijk boeken? Dat kan natuurlijk ook. Tot gauw!

Steptocht bij Sport Totaal

Stap op de step en je rijdt zó terug naar je kinderjaren. Het is niet voor niets dat onze stepverhuur onder volwassenen hartstikke populair is! De steps die we bij Sport Totaal op voorraad hebben zijn superstoer en kunnen prima tegen een stootje. Perfect dus voor een dagje rondcrossen in de natuur!

Heuveltjestocht

Je kunt bij Sport Totaal kiezen uit twee steptocht-varianten: de heuveltjestocht en de kano-step-combinatietocht. De heuveltjestocht volgt een prachtig parcours over de Utrechtse Heuvelrug, dat je zelf uitstippelt aan de hand van een gps. Vergeet tijdens het steppen niet af en toe om je heen te kijken, want in de rijke natuur om je heen wisselen de heuvels en mooie bosgebieden elkaar continu af!

Kano-step-combinatietocht

Als je liever nog wat meer fysieke uitdaging hebt, dan raden we je onze kano-step-combinatietocht aan. De naam verraadt het al: tijdens deze steptocht ga je ook een stukje kanoën! Sterker nog, de tocht begínt ermee – en na een ontspannen peddeltochtje verruil je je comfortabele Canadese kano voor de step. De route van het stepgedeelte voert net als de heuveltjestocht door bosrijke natuur, en eindigt bij het beginpunt: zwembad De Vallei.

Overzicht

 HeuveltjestochtKano-step-combinatietocht
StartpuntBosrestaurant OverbergZwembad De Vallei
EindpuntBosrestaurant OverbergZwembad De Vallei
Duurca. 2-3 uurca. 2-4 uur
Afstandca. 8 kmca. 7 km kanoën + ca. 10 km steppen
Inclusiefinstructie, step, gps, informatieboekje, noodenvelop en verzekeringinstructie, kano, zwemvest, step, plattegrond, noodenvelop, verzekering en vervoer van de kano + step naar start- en eindpunt
2-5 personen€ 19 p.p.n.v.t.
6-10 personen€ 18 p.p.n.v.t.
11-15 personen€ 17 p.p.€ 21 p.p.
16+ personen€ 16 p.p.€ 20 p.p.

Andere activiteiten van Sport Totaal