Kussengevechtbovenwater

Kussengevecht boven water

Er zijn van die dingen die je als kind helemaal geweldig vond, maar die je nu eigenlijk nooit meer doet. Urenlang knutselen aan tafel, je misselijk eten aan Smarties, in de woonkamer een hut bouwen van dekens en lakens… en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Zonde eigenlijk, dat we dingen waar we ooit zo blij van werden onbewust helemaal uit ons leven hebben geband. Daarom hebben we bij Sport Totaal een van die dingen weer afgestoft en een spetterend nieuw jasje gegeven: het kussengevecht! Boven water, welteverstaan.

Neem voor jullie eigen kussengevecht boven water contact met ons op – we maken graag een offerte op maat voor je. Gelijk boeken hieronder kan natuurlijk ook!

Kussengevecht boven water

Een kussengevecht boven water? denk je nu misschien. Maar je leest het echt goed: om het oude, vertrouwde kussengevecht van vroeger een extra dimensie te geven, hebben we er bij Sport Totaal water als ondergrond aan toegevoegd. Jij en je tegenstander nemen via een trappetje plaats op een stevige balk die boven het water hangt, en jullie krijgen voor aanvang van het spel elk een kussen in je handen. En dan is het alleen nog maar een kwestie van meppen! Wie van jullie valt er het eerst in het water?

Leuk om naar te kijken

Er kunnen natuurlijk maar twee mensen tegelijkertijd vechten tijdens het kussengevecht boven water – de balk is niet zo groot en breed dat de hele groep er plaats op kan nemen. Maar geloof ons: dat is helemaal niet erg. Het is namelijk hilarisch om te zien hoe je vrienden, familieleden of collega’s het tegen elkaar opnemen (en in het water vallen). En ze moeten natuurlijk wel flink worden aangemoedigd door de groep!

Mix & match

Na het kussengevecht boven water nog niet genoeg afgekoeld? Plak er via ons mix & match-programma dan vooral nog een spetterende wateractiviteit aan vast. Wat dacht je bijvoorbeeld van AquaBubbles, of een rondje survival in onze survivalsloot? Eens zien hoelang jullie het daarbij volhouden!

Andere activiteiten van Sport Totaal