Kinderpaintball

Kinderpaintball

Wie denkt dat paintballen alleen voor volwassenen is, heeft het helemaal mis. Want dankzij een paar kleine aanpassingen in het spel kunnen bij Sport Totaal ook kinderen het paintballveld op! Daarmee is ons kinderpaintball-arrangement eigenlijk alles wat je nodig hebt voor het stoerste kinderfeestje van dit moment.

Ben je klaar voor het leukste feestje van de klas? Neem dan snel contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat – of boek je speelveld voor kinderpaintball hieronder gelijk!

Populaire activiteit

Bij volwassenen is paintball al jarenlang een van de meest populaire activiteiten voor een bedrijfsuitje, familiedag of vrijgezellenfeest. Dat snappen we bij Sport Totaal maar al te goed: de combinatie van de drie s’en – spanning, strategie en samenwerken – maakt dat het spel voor elk wat wils heeft, en dat iedereen er dus iets van zijn gading in vindt. Maar wat voor volwassenen zo aantrekkelijk is aan het spel – de grote wapens, de pittige ammunitie en de hoge snelheid – zijn precies de elementen die ervoor zorgen dat kinderen er vaak niet aan mee kunnen doen. En dat vinden we zonde, want wat ons betreft is plezier voor alle leeftijden.

Kinderpaintball bij Sport Totaal

Om ervoor te zorgen dat iedereen kan genieten van een van onze leukste actiespellen, bieden we ook een kindvriendelijke variant van het volwassenenpaintball aan. Kinderpaintball! Met aangepaste wapens, kleine maskers, kleinere balletjes en op lagere snelheden – maar met minstens zoveel speelplezier als het volwassen spel, en misschien zelfs wel meer. Bij ons kunnen kinderen al vanaf acht jaar het speelveld op, zonder dat ze onnodige risico’s lopen. Al raden we natuurlijk wel nog steeds aan om voor het spel oude kleren aan te trekken, liefst met lange mouwen en broekspijpen. Want net als bij het volwassenenpaintball kun je tijdens een potje kinderpaintball flink geraakt worden!

Kinderpaintball

  • voor kinderen vanaf 8 jaar
  • 1 uur speeltijd
  • 50 kogelhttps://sporttotaal.nl/paintball/s per persoon
  • eigen speelveld, masker en een instructeur                                         

Ook voor kinderpaintball gelden onze paintballspelregels. Die vind je hier.

Tarieven extra verfkogels kinderpaintball

Aantal extra kogelsPrijs
50€ 4,50
100€ 7,50

1 uur Paintball incl. 50 paints p.p.           €15,50
2 uur Paintball incl. 100 paints p.p.         €18,50

Andere activiteiten van Sport Totaal