Bouwfestijn

Bouwfestijn

De opdracht lijkt simpel: jullie moeten een constructie bouwen met een aantal balken, wat touwen en elastieken, en er vervolgens bijvoorbeeld ballen mee afvuren of elkaar mee vervoeren. Maar geloof ons: de praktijk kan er heel anders uitzien!

Durven jullie het aan, een constructie bouwen bij Sport Totaal? En vuren jullie straks als eerste de ballen af met jullie zelfgemaakte katapult? We zijn heel benieuwd! Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken, of boek jullie uitje vandaag nog hieronder.

Constructie bouwen bij Sport Totaal

Superleuk dat je met je vrienden, collega’s of familieleden een activiteit bij Sport Totaal wilt komen doen! Bij dit uitje verdelen we jullie groep vooraf in verschillende teams. Elk team moet met een paar balken, touwen en elastieken een constructie bouwen, zoals een brancard of een katapult. Zodra de constructie af is (en dat is nog helemaal niet zo makkelijk als je misschien denkt!), is het tijd om te kijken of hij ook echt werkt. Welk team heeft de constructie als eerste klaar en wint de wedstrijd?

Alles draait om communicatie

Een constructie bouwen is waarschijnlijk niet iets wat je iedere dag op het programma hebt staan. Al helemaal niet samen met je vrienden, familieleden of collega’s. Je kunt je dus vast wel voorstellen dat het bij deze activiteit niet alleen om het bouwen van de constructie zelf draait, maar ook om de manier waarop jullie samenwerken, en om de onderlinge communicatie. Want alleen als jullie goed met elkaar overleggen en naar elkaar luisteren, lukt het om de constructie als eerste klaar te hebben.

Mix & match

Als je denkt dat jullie na de constructie bouwen nog niet genoeg uitdaging hebben gehad, kunnen jullie je uitje bij Sport Totaal uitbreiden via ons mix & match-programma. Misschien hebben jullie na de wedstrijd zin in iets luchtigers, zoals sumosprinten of discgolf. Of misschien hebben jullie de smaak van het puzzelen wel helemaal te pakken! In dat geval is geocaching echt iets voor jullie.

Andere sporttotaal activiteiten