Kanotocht

Combinatietochten

Voor wie een ‘gewoon’ dagje fietsen saai of voorspelbaar vindt, hebben we bij Sport Totaal twee bijzondere combinatietochten ontwikkeld. Tijdens zo’n combinatietocht begin je je dag niet op de weg, maar in het water! In een supercomfortabele Canadese kano, om precies te zijn. Reken maar van yes dat je daarin uitgedaagd wordt.

Ben je klaar voor de uitdaging en heb je zin in een combinatietocht? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie – of boek je tocht direct hieronder!

Kano-fiets-combinatietocht

De kano-fiets-combinatietocht is onze meest traditionele combinatiemogelijkheid. Je start met een ontspannen kanotochtje van ongeveer 2 uur (7 kilometer), waarbij je heerlijk door het prachtige Valleikanaal peddelt. Bij de Zuidelijke Meentsteeg stap je uit de kano en spring je op de fiets. Vervolgens trap je zo’n 2 uur (15 kilometer) door de adembenemend mooie natuur, om te eindigen bij het beginpunt: zwembad De Vallei.

Kano-step-combinatietocht

Liever nog wat meer uitdaging? Dan is de kano-step-combinatietocht echt iets voor jou. Ook bij deze tocht begin je met een ontspannen stukje peddelen door de Veenendaalse natuur, maar bij de Zuidelijke Meentsteeg verruil je je kano niet voor een fiets, maar voor een stép! Helemaal terug naar je kinderjaren, dus – met alle plezier van dien. Om de prachtige route hoef je het in elk geval niet te laten: die voert door de ruisende bossen van de Utrechtse Heuvelrug, met hier en daar een heuveltje, en eindigt net als de kano-fiets-combinatietocht bij zwembad De Vallei.

Overzicht

  Kano-fiets-combinatietocht Kano-step-combinatietocht
Startpunt Zwembad De Vallei Zwembad De Vallei
Eindpunt Zwembad De Vallei Zwembad De Vallei
Duur ca. 3-4 uur ca. 2-4 uur
Afstand ca. 7 km kanoën + ca. 15 km fietsen ca. 7 km kanoën + ca. 10 km steppen
Inclusief instructie, kano, zwemvest, fiets, plattegrond, noodenvelop, verzekering en vervoer van de kano + fiets naar start- en eindpunt instructie, kano, zwemvest, step, plattegrond, noodenvelop, verzekering en vervoer van de kano + step naar start- en eindpunt
2-5 personen € 21 p.p. € 21 p.p.
6-10 personen € 20 p.p. € 20 p.p.
11-15 personen € 19 p.p. € 19 p.p.
16+ personen € 18 p.p. € 18 p.p.

Andere activiteiten van Sport Totaal