Mix & match kinderfeestje

Mix & match kinderfeestje

Wil jij dit jaar het allertofste verjaardagsfeestje van de klas geven? Of heb je gewoon superveel zin in een gezellige verjaardag met je vrienden of vriendinnen? Mix & match je eigen feestje dan bij Sport Totaal. Wij beloven je dat iedereen die je uitnodigt het naar z’n zin gaat hebben!

Wil jij ook een verjaardagsfeestje dat precies is zoals jij het wilt? Mix & match je eigen feestje dan met de activiteiten die hieronder staan en laat ons vandaag nog weten welke activiteiten je kiest. Dan gaan we gelijk aan de slag met het leukste feestje van het jaar!

Reserveringen van Mix & match programma’s zijn altijd onder voorbehoud en op basis van beschikbaarheid van planning en materiaal.

Mix & match je eigen feestje

Als je jarig bent, wil je dat natuurlijk vieren. Hartstikke logisch – bij Sport Totaal vieren we onze verjaardag ook heel graag. We begrijpen dus als geen ander dat je voor je verjaardag alles uit de kast wilt halen om een supervet feestje te geven. Je wordt immers maar één keer tien! En elf. En twaalf. En der… Nou ja, je begrijpt het wel. Het is, kortom, tijd voor het origineelste en meest onvergetelijke feestje van het jaar. Maar hoe zorg je ervoor dat je vrienden en vriendinnen je feestje net zo leuk vinden als jij? En dat ze na afloop boordevol verhalen naar huis gaan? Daar hebben wij een oplossing voor: mix & match je eigen feestje.

Hoe werkt het?

Mixen & matchen is hartstikke makkelijk. Als jarige job kies je uit alle activiteiten hieronder simpelweg je twee favoriete activiteiten, en die combineren wij tot een feestje waar al je vrienden en vriendinnen blij van worden. Het kan een sportief feestje zijn, bijvoorbeeld als je kiest voor paintball en survival. Maar je kunt ook kiezen voor grappige activiteiten, zoals sumosprinten en AquaBubbles. En wat dacht je van geocaching? Superleuk als je van puzzelen houdt, want daarbij gaan jullie met z’n allen op zoek naar een schat.

Kies ook iets lekkers te eten.

Als je dan toch aan het kiezen bent. Denk dat direct ook na of je je vriendjes achteraf iets te eten wilt aanbieden. Liever taart vooraf. Het kan allemaal in samenwerking met het Bosrestaurant hebben we leuke arrangementen voor je opgesteld. Zo mix & match je een super compleet feestje en je weet dus zeker dat iedereen het naar z’n zin heeft.

Tijden

Ochtend: 10.30-12.30 uur

Middag: 13.00-15.00 uur

Namiddag: 15.00-17.00 uur

Starttarieven (minimaal 8 kinderen)

Mix & match: € 15,50 p.p.

Mix & match inclusief paintball: € 21 p.p.

Andere activiteiten van Sport Totaal