Paintball

Luxepaintball

Voor de doorgewinterde paintballers en de echte fanatiekelingen is er ons luxepaintball-arrangement. Minstens net zo spectaculair als paintballen binnen ons basisarrangement, maar dan met dubbel zoveel kogels en speeltijd!

Online reserveren kan hieronder!

Luxepaintball bij Sport Totaal

Ben je op zoek naar een leuk bedrijfsuitje, of naar een activiteit voor tijdens een vrijgezellenfeest? Dan is paintballen precies wat je zoekt: een onvergetelijke ervaring waarbij samenwerken en strategisch spel centraal staan. Bij Sport Totaal kun je kiezen uit allerlei verschillende paintball-arrangementen – we hebben voor elke groep wat wils. En speciaal voor de paintballers die er maar geen genoeg van krijgen hebben we een luxepaintball-arrangement ontwikkeld, met maar liefst twee uur speeltijd en 100 kogels per persoon.

Waar voor je geld

Sport Totaal staat voor een totaalbeleving. Dus als je bij ons gebruikmaakt van het luxepaintball-arrangement, krijg je gegarandeerd waar voor je geld. Ons uitdagende buitenspeelveld staat boordevol obstakels en is voorzien van veel hoogteverschillen, waardoor je alles uit het spel kunt halen wat erin zit. Je mag het veld bovendien exclusief gebruiken, en het is ook nog eens heel goed te bereiken, zowel met de auto als met de fiets. Alle ingrediënten voor een geweldige dag!

Je eigen dagje uit samenstellen

Wil je voor of na het paintballen nog iets anders doen om je dagje uit met collega’s, vrienden of familie compleet te maken? Goed nieuws: je kunt het luxepaintball-arrangement hartstikke goed combineren met een tweede activiteit. Bij Sport Totaal kun je daarvoor gebruikmaken van onze mix & match-mogelijkheden, en er bijvoorbeeld een uurtje boogschieten aan vastplakken. Voor als jullie de smaak van het schieten te pakken hebben! Liever iets luchtigers? Kies dan voor sumosprinten of aquabubbles. Dan gaat iedereen zeker met een lach op zijn gezicht naar huis.

Wil je meer weten over ons luxepaintball-arrangement? Neem dan vooral contact met ons op – we beantwoorden je vragen graag, of maken een offerte op maat als je dat wilt. Gelijk een speelveld reserveren kan natuurlijk ook!

Luxepaintball

  • 2 uur speeltijd
  • 100 kogels per persoon
  • eigen speelveld, masker, overall en een instructeur

Hier vind je onze luxepaintball-spelregels en de prijzen voor extra verfkogels.

Andere activiteiten van Sport Totaal