Sporttotaal.nl

Hoe versterk je de teamgeest en de werksfeer

Organiseren van een bedrijfsuitje is geweldig om teamgeest te versterken en de algehele werksfeer te verbeteren. Maar het kan ook druk met zich mee brengen want hoe regel je dat nou?
Ben jij nou gevraagd om het bedrijfsuitje te organiseren en je weet dus niet waar je aan moet beginnen? Wil jij graag een onvergetelijke dag bezorgen aan je collega’s zodat na het uitje er nog lang over gesproken wordt hoe geweldig jij dat hebt geregeld? Lees dan onze tips van Sporttotaal.

beachvolleybalveld met palmbomen

De punten die je gaan helpen met organiseren

1. Bepaal het Doel en de Doelgroep
Voordat je gaat beginnen met het plannen is het belangrijk om eerst te kijken wat is het doel? Ben je opzoek naar plezier en ontspanning, teambuilding bevorderen of wil je werknemers belonen? Heb je het doel dan kan je kijken naar doelgroep. Met doelgroep bedoelen we wat voor collega’s/ werknemers heb je? houden ze van iets actief of juist van ontspanning en relaxen. Nu heb je dus een doel en doelgroep en kan je gaan kijken naar geschikte activiteiten.

2. Kies Geschikte Activiteiten
Wat is nou de geschikte activiteit? U heeft nu de doelgroep en doel het is nu belangrijk om te kijken naar interesses en voorkeuren van het team. Sporttotaal kan u hierbij helpen. Met onze kennis en maatwerkactiviteiten kunnen wij een activiteit aanbieden die perfect bij u bedrijf past. En met het grote aanbod van Sporttotaal zal er altijd wel een activiteit zijn die bij u past of het nou gaat om iets actiefs, avontuurlijk, ontspanning of teambuilding.

3. Laat Stress en Drukte Wegvloeien
Waarom samenwerken met Sporttotaal? Een van de voordelen die een ervaren partner als Sporttotaal aan kan bieden is dat wij de drukte en stress weg kunnen halen van het organiseren van een bedrijfsuitje. Wij zorgen ervoor dat met onze expertise, professionele en klantgerichte aanpak ervoor dat alles in de puntjes is geregeld en jij je kunt concentreren op het genieten van het evenement/uitje samen met je team.

4. Geniet van het evenement
Als laatste natuurlijk geniet van het evenement samen met je team. Bij Sporttotaal zorgen je team.
wij ervoor dat jij op de dag zelf niks meer hoeft te doen dan plezier hebben.
Wij zorgen ervoor dat u en uw team een onvergetelijke dag krijgen.

Chopperrijden als onderdeel van je bedrijfsuitje

Benieuwd? Of zelfs al willen reserveren?

Door onze gebruiksvriendelijke website kunt u eenvoudig reserveren of een offerte aanvragen voor verschillende activiteiten. Met slechts een paar klikken kunt u alles regelen en ben je op weg naar een onvergetelijk bedrijfsuitje!

Benieuwd wat Sporttotaal voor jou volgende evenement/uitje kan betekenen? Bel dan naar 0318-510617 of mail naar info@sporttotaal.nl

Offerte aanvragen

  Sport Totaal

  Het team van Sport Totaal uit Veenendaal organiseert sportieve en actieve uitjes om teams beter te laten presteren – of gewoon voor de gezelligheid! Een kinderfeestje organiseren, paintballen, een kano huren of in de omgeving van Veenendaal/Rhenen over de Utrechtse Heuvelrug heerlijk mountainbiken? Bij Sport Totaal ben je aan het juiste adres.

  Contact opnemen

  Telefoon: 0318-510617
  E-mail: info@sporttotaal.nl

  Adres: De Schutterij 17
  3905 PJ Veenendaal

  Neem contact op via het contactformulier of bel ons (0318- 51 06 17), en laat je verrassen door onze flexibiliteit, klantgerichtheid en de vele mogelijkheden. We helpen je graag bij het maken van de beste keuze.