Sporttotaal.nl

Samen buiten een activiteit ondernemen

Ben je op zoek naar een manier om de teamgeest binnen jouw bedrijf te versterken en tegelijkertijd plezier te hebben? Dan is een outdoor bedrijfsuitje met teambuildingactiviteiten iets voor jou! Het organiseren van zo’n uitje is niet alleen leuk, maar het kan ook bijdragen aan een positieve werksfeer en betere samenwerking tussen collega’s. Of je nu kiest voor mountainbiken, kanoën, suppen of andere avontuurlijke activiteiten, er zijn talloze mogelijkheden om gezamenlijk de natuur in te trekken en nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Waarom kiezen voor een outdoor bedrijfsuitje?

Een outdoor bedrijfsuitje biedt verschillende voordelen ten opzichte van traditionele teambuildingactiviteiten op kantoor. Ten eerste zorgt het ervoor dat collega’s even weg zijn van hun dagelijkse werkplek en kunnen genieten van frisse lucht en natuurlijke omgevingen. Dit verbreekt de sleur en kan de creativiteit en productiviteit bevorderen wanneer ze weer terugkeren naar het werk.

Daarnaast biedt het de mogelijkheid om nieuwe vaardigheden aan te leren of bestaande vaardigheden verder te ontwikkelen. Denk bijvoorbeeld aan mountainbiken, waarbij teamwork, communicatie en coördinatie essentieel kan zijn. Door samen obstakels te overwinnen tijdens het mountainbiken kunnen collega’s deze vaardigheden in praktijk brengen en versterken.

beachvolleybalveld met palmbomen

Voorbeelden van teambuildingactiviteiten in de buitenlucht

1. Mountainbiken: Stap op een mountainbike en verken samen met je collega’s uitdagende parcoursen over de trails van Amerongen. Het vergt teamwork, focus en aanpassingsvermogen om obstakels te overwinnen en de finish te halen. Bovendien is het ook nog eens goed voor de conditie!

2. Kanoën: Peddel samen over het Vallei Kanaal van Veenendaal. Gegraven in 1700 een inmiddels tot beek verworden gebied waar je geniet van de prachtige natuur. Kanoën vereist goede communicatie en samenwerking om in balans te blijven en de juiste koers te varen. Het is een activiteit waarbij je echt op elkaar moet vertrouwen.

3. Suppen: Staand op een SUP-board (Stand-Up Paddleboard) kun je genieten van zowel ontspanning als avontuur op het water. Samenwerking tussen collega’s is nodig om stabiel te blijven staan terwijl je peddelt. Daarnaast biedt suppen ook ruimte voor competitie, bijvoorbeeld door wedstrijdjes te houden wie het snelst een bepaalde afstand kan afleggen.

4. Obstakelbaan: Ga terug naar de basis en leer de technieken om onze baan op het Evenementen terrein Fort aan de Buursteeg te overwinnen. Onze instructeurs nemen jullie mee op gebied van veiligheid. Je zult merken dat de samenwerking en het vertrouwen in elkaar vergroot. Het samen actief zijn en uitdagingen overwinnen is hier ons doel.

Tips voor het organiseren van een succesvol outdoor bedrijfsuitje

Om ervoor te zorgen dat jouw outdoor bedrijfsuitje en teambuildingactiviteiten een succes worden, zijn hier enkele tips die je kunt volgen:

1. Kies activiteiten die passen bij de interesses en fysieke capaciteiten van jouw team. Niet iedereen is even sportief, dus zorg ervoor dat er ook opties zijn voor minder ervaren deelnemers.

2. Plan het uitje ruim van tevoren, zodat collega’s voldoende tijd hebben om hun agenda’s vrij te maken en rekening te houden met eventuele dieetwensen of allergieën.

3. Maak gebruik van de natuurlijke omgeving om extra teambuildingactiviteiten toe te voegen, zoals brainstormsessies in de buitenlucht of groepsoefeningen op een open plek in het bos.

4. Sluit het bedrijfsuitje af met een gezellige barbecue of borrel, waar collega’s kunnen napraten over hun avonturen en herinneringen kunnen delen. Laat dat nou perfect kunnen bij onze samenwerkingspartner Restaurant Grebbelounge.

5. Zorg voor professionele begeleiding tijdens de activiteiten, vooral als er sprake is van risicovolle elementen zoals mountainbiken of de obstakel baan. Veiligheid staat altijd voorop! Laat je daarvoor bij ons aan het juiste adres zijn! Kijk eens op onze websites: Sporttotaal.nl, KanohuurVeenendaal en FietsverhuurVeenendaal

Chopperrijden als onderdeel van je bedrijfsuitje

Conclusie

Een outdoor bedrijfsuitje met teambuildingactiviteiten biedt vele voordelen voor bedrijven, collega’s en personeelsverenigingen. Bij Sport Totaal nemen we je als organisator graag het werk uit handen. Dus waar wacht je nog op? Jij hoeft alleen de fiets of peddel te pakken. Wij zorgen graag voor een onvergetelijk outdoor bedrijfsuitje met jouw team!

Offerte aanvragen

  Sport Totaal

  Een outdoor bedrijfsuitje met teambuildingactiviteiten biedt vele voordelen voor bedrijven, collega’s en personeelsverenigingen. Bij Sport Totaal nemen we je als organisator graag het werk uit handen. Dus waar wacht je nog op? Jij hoeft alleen de fiets of peddel te pakken. Wij zorgen graag voor een onvergetelijk outdoor bedrijfsuitje met jouw team!

  Contact opnemen

  Telefoon: 0318-510617
  E-mail: info@sporttotaal.nl

  Adres: De Schutterij 17
  3905 PJ Veenendaal

  Neem contact op via het contactformulier of bel ons (0318- 51 06 17), en laat je verrassen door onze flexibiliteit, klantgerichtheid en de vele mogelijkheden. We helpen je graag bij het maken van de beste keuze.